reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny, krokieciki zrobione, wyszło 10 sztuk, mniam. Zaraz przychodzi koleżanka to sobie zjemy i spróbujemy czy aby na pewno dobre.

Powiem Wam, że ogólnie to ja na swojego M nie mogę narzekać, bo on we wszystkim mi pomaga i jak chodziłam do pracy to gotowaliśmy albo ja albo on, w zależności od tego czy byłam zmęczona czy nie. Często jest tak, że w weekend to on robi obiad i śniadanko. I w sprzątaniu też mi pomaga. Tyle, że on wielu rzeczy nie lubi. Był niejadkiem jak był dzieckiem, a że mieszkała z nimi babcia to mu dogadzała, po 3 śniadanka, żeby tylko coś zjadł. Ja staram się gotować to co on lubi, a że jestem w domu, a długo mnie ostatnio nie było to chciałam trochę podogadzać. A skoro się obraził to trudno, heheh.

reklama
martusionek ja tez sie zestresowałam jak zobaczyłam wynik, ale sobie tłumaczę,że to może tak tylko strasznie brzmi, muszę sie w końcu wybrac do gin, a co do ciężarnych znajomych i tego że wszystko nam przypomina stratę to chyba potrzeba nam czasu, może będzie lepiej
mi się znowu nic nie chce i nie mam ochoty na spotkania z ludźmi, a już było tak dobrze...

chyba trochę czasu minie zanim wyjdziemy na prostą a ja zaraz będę miała gościa bo ma przyjść koleżanka a ja jakoś dziś nie mam ochoty na rozmowy

a ja nie zrobilam obiadu...męzus mi zrobil pomidorki z jogurtem, a sam zjadł biedny parówki..hehe ale nie narzeka

reklama
wy ta o jedzeniu i obiadkach, a ja już 3 dzień nic nie mam na obiad, aż mi głupio, ale to też przez brak lodówki i większych garnków.... nie chce mi się codziennie zakupów robic, no i kasy też duużo więcej schodzi przez to...

Do góry