reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Alutka masz rację z tym rozpieszczaniem, moj M kiedyś sam sobie robił śniadanka dopóki ja się za to nie wzięłam teraz to nawet o tym nie pomyśli:szok: przeszedł do porządku dziennego, że to moj obowiązek:szok:

żeberka wyszły na prawde fajnie... a robilam I raz i sie balam ze cos spieprzę :-D
heh... no w tegodniu ja staram sie wiekszosc robic... teraz jak nie pracuje mam sporo czasu...
jak oboje pracowaliosmy to M zawsze wczesniej byl ode mnie ... a ja jak przychodzilam to mieskzanko zawsze posprzatane bylo i gorący obiadek na stole :-D
teraz najczesciej w weekendzik moj M szaleje kulinarnie :-D

fajny pomysł podoba mi się, pogadamy o tym z M
my jeszcze nie wiemy jaki ma charakterek kicia, bo wczoraj ze schroniska ją wzięliśmy, na pewno lubi się przytulac, jest płochliwa i ciekawska, no i terroryzuje puki co nasze szczuraki, ale mamy nadzieję, że będzie ok

mnie się Zołza podoba... kolezanka tak nazwała psinę.. :szok::-D

a co do zwierzakow ze schronu... one na prawde potrzebuja bardzo dużo czasu... przede wszystkim czasu zeby na nowo zaufac człowiekowi... ale miłosc odwzajemniaja w dwójnasób... wiem z doswiadczenia... mam wiele do czynienia z bezdomnymi zwierzaki... zreszta sama adoptowałam suczkę ze schroniska...
okazcie jej wiele wyrozumialosci i milosci... a wdziecznosc jaka Wam okaze...bedzie niewiarygodna :-)

Hej dziewczynki!
Ja byłam dziś po wyniki hist i wyszło mi cos takiego DOCZESNA CZĘŚCIOWO MARTWICZA może ktoś wie co to oznacza ?
i mam takiego doła dziś po tym szpitalu wszystko stanęło mi przed oczami i jeszcze na koniec spotkałam koleżankę na zakupach, która ma termin tak samo jak ja miałam mieć oj nic mi się dziś nie chce :zawstydzona/y:

Kiniuś a gdzie chodzisz teraz do ginka w wawie ????
Mordoklejka czekamy na Twojego synka niech juz wychodzi do eciotek :-) wszystkie tu na niego czekamy :tak:

martusionek ja tez sie zestresowałam jak zobaczyłam wynik, ale sobie tłumaczę,że to może tak tylko strasznie brzmi, muszę sie w końcu wybrac do gin, a co do ciężarnych znajomych i tego że wszystko nam przypomina stratę to chyba potrzeba nam czasu, może będzie lepiej
mi się znowu nic nie chce i nie mam ochoty na spotkania z ludźmi, a już było tak dobrze...

reklama
Do góry