reklama
magdalenka38
Fanka BB :)
karola - mój obecny gin twierdzi, że po clo owu przeważnie w 18dc. U mnie wypadło akurat w 18 - endo miałam ładne jak powiedział a wizytę miałam 16dc. Wiem, że clo może niekorzystnie wpływać na endo, które ma duze znaczenie przy zagnieżdzaniu się zarodka. Ja brałam w tym cyklu 1 tabletke - i jedno jajeczko wychodowałam:-) Zobaczymy jakie...
karola - mój obecny gin twierdzi, że po clo owu przeważnie w 18dc. U mnie wypadło akurat w 18 - endo miałam ładne jak powiedział a wizytę miałam 16dc. Wiem, że clo może niekorzystnie wpływać na endo, które ma duze znaczenie przy zagnieżdzaniu się zarodka. Ja brałam w tym cyklu 1 tabletke - i jedno jajeczko wychodowałam:-) Zobaczymy jakie...
Nie powiedział mi nic na ten temat więc już sama nie wiem,powiedział tylko że następnym razem spotykamy sie po zatrzymaniu @ tzn za miesiąc więc musiało być dobrze a czy sie z tego powodu spotkamy okaże sie we wtorek.
magdalenka38
Karola - ja też zamierzam testować we wtorek - ja po historiach z testami robię betę:-)
magdalenka38
Ja tak miałam w ostatnim cyklu grrr 25 dzień II a 27 dnia beta mniej niż 1, odstawiłam duphaston i za 2 dni@... Po ciąży biochemiznej 2 cykle temu już nie robię testów... tylko betę...
WITAM :-)
W piatek czeka mnie mega sprzatanie bo w sobote maz ma urodzinki
Wiesz kochana,że Mirki mąż tez ma urodzinki w sobotę? 28 marca? I Ja też je wtedy mam. Wiecie,że stuknie mi 36 lat????
Witajcie............
Selenko....mam nadzieję ,ze hormonki szybciutko wrócą do norm.....fajnie ze z nami jesteś....
.
Aguś , odpisała mi Laura, zmniejszyła dawkę a 175 na 150 , bo Magdusia już ode mnie nie ciągnie, ma swoją tarczycę. Póki co jest nieźle.
Pozdrawiam Was wszystkie kochane. Tez czekam na wieści od Sylwi..
Ostatnia edycja:
magdalenka38
selenko - może przy teście beta była jeszcze za mała - też uważam, że beta jest bardziej wiarygodna... tu już nawet nie chodzi o pieniądze na te testy tylko o emocje, które towarzyszą oczekiwaniom na wynik...
reklama