reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karola71 no dwie tabletki clo to już chyba maksymalna dawka.... możesz źle się czuć, trzymam kciuki..... w końcu niech się uda....

No własnie boję się tego i modlę się żebym już nie musiała tego brać,

reklama
karola - mój obecny gin twierdzi, że po clo owu przeważnie w 18dc. U mnie wypadło akurat w 18 - endo miałam ładne jak powiedział a wizytę miałam 16dc. Wiem, że clo może niekorzystnie wpływać na endo, które ma duze znaczenie przy zagnieżdzaniu się zarodka. Ja brałam w tym cyklu 1 tabletke - i jedno jajeczko wychodowałam:-) Zobaczymy jakie...

karola - mój obecny gin twierdzi, że po clo owu przeważnie w 18dc. U mnie wypadło akurat w 18 - endo miałam ładne jak powiedział a wizytę miałam 16dc. Wiem, że clo może niekorzystnie wpływać na endo, które ma duze znaczenie przy zagnieżdzaniu się zarodka. Ja brałam w tym cyklu 1 tabletke - i jedno jajeczko wychodowałam:-) Zobaczymy jakie...

Nie powiedział mi nic na ten temat więc już sama nie wiem,powiedział tylko że następnym razem spotykamy sie po zatrzymaniu @ tzn za miesiąc więc musiało być dobrze a czy sie z tego powodu spotkamy okaże sie we wtorek.

Magdalenka ja tez miałam takie przygody z testem,wyszła mi druga bladziutka kreseczka,ja euforia a za dwa dni @,więc zobaczę jak to będzie

WITAM :-)
W piatek czeka mnie mega sprzatanie bo w sobote maz ma urodzinki

Wiesz kochana,że Mirki mąż tez ma urodzinki w sobotę? 28 marca? I Ja też je wtedy mam. Wiecie,że stuknie mi 36 lat????:szok:

Witajcie............

Selenko....mam nadzieję ,ze hormonki szybciutko wrócą do norm.....fajnie ze z nami jesteś....
.

Aguś , odpisała mi Laura, zmniejszyła dawkę a 175 na 150 , bo Magdusia już ode mnie nie ciągnie, ma swoją tarczycę. Póki co jest nieźle.

Pozdrawiam Was wszystkie kochane. Tez czekam na wieści od Sylwi..

Ostatnia edycja:
Zgadzam się z wami co do testów i bety. Mnie nie wyszedł test z Madzią, był negatywny, zawiedziona ryszłam cały dzień. Zrobiłam betę i.. mam Madziolka pod sercem. Widocznie i nie dla Mnie testy.

reklama
Do góry