reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

meldujemy się;-)
ale mnie wytrzesło w aucie! u profesorka opóźninie 40 minut, więc sie nasiedzialam.no ale juz w łóżeczku.
a więc WSZYSTKO JEST OK:-)
szyjka ok, male sie rusza co z reszta sama czuje, rana sie ładnie zagoiła, łożysko wygląda ok. leki dalej brac jak biore,czyi luteina,duphaston, relanium i profilaktycznie clotrimazol zeby zapobiegac infekcji,

za tydzień w piątek 3 kwietnia przyjmnie mnie do szpitala na wszystkie badania i porządne usg:rofl2: więc moze dowiem sie jaka płeć:rofl2:
mam pozowolenie na spacerek dziennie, niezbyt forsownie i mam nie latac po galeriach handlowych..heheh
pytalam czy na świeta bede mogla jechac do rodziców, spytal jakim autem, i ze moge w pozycji półleżącej i na droge relanum ale ze jeszcze odpowie mi po pobycie w szpitalu.
tak więc ciesze sie bardzo ze jest ok i modle sie zeby dalej tak było.
dziękuje za kciuki:-)

reklama
Hej dziewczynki moje kochane :-D
Kasiek to jak burza wpada a za minute juz jej nie ma :-D:tak:
Selenka zycze unormowania hormonkow bardzo mocno 3 mam kciuki :-D:-D
Słodziutka :*
Sylusia tak sie ciesze ze wszytsko oki i ze na spacerki mozesz wychodzic :-D
Aj :* dla Ciebie duzo słoneczka i lepszego humorku :*
Carrii ah ten remont nie daje spokoju !!:szok:
Wróbelek juz nie dlugo M wroci jak ten czas zleciał ;-)
Aga Ir czekamy na potwierzedzenie jąderek :rofl2:
Gabi czyżby juz sie rozpakowała :confused:
aMordoklejka :confused:
Kiniuś jak sie czujecie :rofl2::-D
reszte dziewczynek bardzo goraco pozdrawiam i buziaki przesyłam

wczoraj jak M szedł do sklepu to przed nim wyskoczyl facet z okna chcial popelnic samobojtwo ale chyba zyje

Moja kolezanka dzisiaj urodzila chlopca :-D:-D
a moja kochana ciezaroweczka przyjezdza w sobote juz nie moge sie jej doczekac :rofl2::rofl2::rofl2:

Selenka ja nie wiem skad Ci sie wzielo te 36 lat dla mnie to wygladasz na nie całą 30 :-)
ah ten suwaczek mnie Ci do przodu tak sie ciesze :-)
a ja za tydzien robie badanka i do ginka pedze mam nadzieje ze jest co raz blizej do zielonego swiatelka bo tez juz bym chciala sie pochwalic takimi suwaczkami jak wy :tak:

taka beznadziejna pogoda raz deszcze raz slonce a pozniej śnieg i tak w kolko
a glowa codziennie od tej pogody mi peka
ale zadnych tabsow nie biore nie chce sie faszerowac :-)

reklama
Do góry