reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie:-)U nas rano też była zima,biało i wiało ale teraz po śniegu już nie ma śladu i słońce prześwieca,może wkońcu wiosna przyjdzie:-)

Marlena,przytulam i powiem tylko że czasem trudno zrozumieć to co się dzieje,przykro mi z powodu śmierci twojej kuzynki:-(

Słodziutka u mnie to drugi cykl z clo,w przyszłym tygodniu rozpocznę 3 i mam wtedy brać 2 tabletki na dzień,powiem szczerze że wolałabym już go nie brać bo boję się takiej stawki:-(Ale dla maluszka wszystko.

Kasiek buziaki :-):-)wyjaśniło się coś z tą przesyłką?

Wróbelek może nie będzie tak żle i teściowa nie będzie się tak wtrącać ze względu na twój stan:tak:najważniejsze ze będziesz już miała swego M przy sobie.:tak:

reklama
WITAM :-)
Tyle piszecie ze ....tego nie nadrobie. Jestem tyllko na chwilke, chciałam zaznaczyc ze jestem i o wszystkich Was mysle
Remoncik ciagle trwa w tym tygodniu skuwamy kafelki które maja ponad 25 lat Nie idzie nam to expresowo bo maz pracuje na popołudnie takze on tylko troche cos tam poskuwa a popoudniami zjawia sie tesciu....Tez troche poskuwałam ale narobilam sobie kilka małych ran, wiec teraz tylko wynosze gruz bo tesciu nie moze nic dziwgac to przypadło na mnie. W piatek czeka mnie mega sprzatanie bo w sobote maz ma urodzinki a od poniedzialku ciagl dalszy remontu łazienki
Zdrówko dopisuje jak narazie, tylko co wieczór jestem padnieta heh a jutro czeka mnie dentysta i rwanie ząbka ...:baffled:

No dobra ja juz znikam zycze kazdej z Was zdrówka,usmiechu,radosci , ciepła i słonka
Wszystkie smutaski ...przytulam i kazdej posyłam buziaki ..Adriankowi od Mirci równiez papa

Nie dam rady wszystkiego przeczytac, ale wszystkie Was ściskam i przytulam mocno.
A ja od dzisiaj mam śliczną kotkę, udało mi się ja wywalczyc w schronisku :) Jest ciekawska i przytulaśna, właśnie leży obok i mruczy, tylko moje 2 szczurki się jej boją....

Carri ciężkie te remonty ale warto dla końcowego efektu.... gdy skończycie poprosimy o fotki:-D.... i powodzenia u dentysty....

Marti może kociaczek się zakochał i poszedł za głosem serca:sorry2:..... cóż koty to indywidualiści, ale szkoda bo człowiek się przywiązuje do zwierzaczka....

Karola71 no dwie tabletki clo to już chyba maksymalna dawka.... możesz źle się czuć, trzymam kciuki..... w końcu niech się uda....

AJ wpadasz i wypadasz..... a jak u ciebie.... zimowy smutek czy wiosenny optymizm???

Sylwia czekamy....

Gabi helllooooo , gdzie jesteś?????? może już po?????

Ruda ładnego stresiora zmajstrowałaś swoim szczurkom..... biedaczki, skończył się spokój..... ale może się zaprzyjaźnią???

hej Ruda:-) kotka ma być wychodząca czy typowo domowa... Jak masz pytania -śmiało. Ja mam 3 koty w domu (M mówi, że 4 - do 3 czworonożnych mam jeszcze kota na punkcie kotów;-))
dzięki jakby c będę pytac, a kicia typowo domowa ma byc. Na razie wszystko obserwuje i jest trochę wystraszona , a w schronisku nie chciała jeśc, może brakowało jej czułości, bo teraz ciągle się tuli.

reklama
Do góry