reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

heh... to teraz z całego serca życzę Ci II kreseczek na zupełnie innym teście :-D:-D:-D:-D:-D:-D

heh... ja chyba mam dzisiaj ;)

kochana to my idziemy łeb w łeb:-D:-D
wierzę, że nam się uda jak nie w tym cyklu to w kolejnym:-D
w każdym razie trzymam kciuki za Ciebie kochana i siebie:tak: żeby zajączek przyniósł nam na wielkanoc prezent w postaci fasolki:tak:

reklama
Dziekuje... cudnie by bylo...:-D

a ja własnie walczę z moim M zeby wziasc szczeniaczka... biedny jest u ludzi z tzw marginesu społecznego... jest przywiązany do prowizoryczej budy na metrowej lince... boi sie ludzi... co ona musiala przezyc...
Oczywiscie wziasc ja na tzw domek ttymczasowy... po prostu wyrwac ja stamtad i powolutku szukac jej domku... czeka mnie zacieta batalia... Trzymajcie kciuki...

Dziekuje... cudnie by bylo...:-D

a ja własnie walczę z moim M zeby wziasc szczeniaczka... biedny jest u ludzi z tzw marginesu społecznego... jest przywiązany do prowizoryczej budy na metrowej lince... boi sie ludzi... co ona musiala przezyc...
Oczywiscie wziasc ja na tzw domek ttymczasowy... po prostu wyrwac ja stamtad i powolutku szukac jej domku... czeka mnie zacieta batalia... Trzymajcie kciuki...

Biedna psinka:-( ja bardzooo kocham zwierzęta.
Ostatnio bardzo przeżyłam bo mój kot uciekł:-( 7 lat był z nami:-:)-(

wiem ze z jednej strony... drugi pies w domu to klopot... ale kurde... jakos to bedzie... może M da sie przekonac... bo moj M to taki głos rozsądku... dobrze że go mam bo ja czasami zbyt spontaniczna jestem...

Przykro mi Marti...:-(

wiem ze z jednej strony... drugi pies w domu to klopot... ale kurde... jakos to bedzie... może M da sie przekonac... bo moj M to taki głos rozsądku... dobrze że go mam bo ja czasami zbyt spontaniczna jestem...

Przykro mi Marti...:-(

mnie też jest przykro, ale wierzę że nic mu się nie stało. Chociaż on był w cieplarnianych warunkach chowany i nie wiem czy sobie poradził.

Taki głos rozsądku to dobra rzecz:-D:-D mój M też czasami musi mnie powstrzymywac przed pochopnymi decyzjami:tak: np w markecie kupuje zupelnie niepotrzebne nam rzeczy:-D ale co tam może się przydadza a akurat sa w promocji hihi

Witajcie............
Sylwia,Aga Ir....trzymam barrrrdzo mocno kciuki,czekam na wiesci......
Allaa....ale Wy pieknie wyglądacie....super....i ta figurka.....pozazdrościć ...
Selenko....mam nadzieję ,ze hormonki szybciutko wrócą do norm.....fajnie ze z nami jesteś....
Edytko.....uściski......
Marlenko...przykro mi bardzo...jaki ten świat jest dziwny.....ehhh....
Also...wkońcu możesz skonczyc porządki i delektowac się widokiem,super fotki...
Gabi...jak samopoczucie?
Mordoklejko....jak u Was?
Alicja...mam nadzieję ,zę humorek juz lepszy....
Carri...jak remoncik.......szybkiej i sprawnej robotki...
Alutka....zdrówka dla całej rodzinki....

Dilajla,Wonka,Guska,Ola,Anetka,Ona,Agi,Niusia,Mała,Cyniczna,Pyzunia,Pixelka,
Hania,Scarlet,Iławianka,Kinguś,Karolka,Madalenka,Malutka,Enka,Marti,Beti,
Dlaczegotak,Jezyk,Anesto,Angelka,Agunia,Sonita,Katya,Silvia,Abereska,Ilona,
Doti,Ozkane,Malalena,Koti,Iza,Pati.b,Danula,Ruda,Gloria,Viki,Myszka,Mirka,
asiek,Szafirek,Wróbelek...i wszystkie niewymienione dziewczynki pozdrawiam cieplutko i zyczę duzo słoneczka.....

reklama
Do góry