magdalenka38
Fanka BB :)
Edytko - wszystko w swoim czasie... niestety ... Gin ustalił plan działania na następną ciążę??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boli mnie to że potrakotował nas jak śmiecie dosłownie po zabiegu wysłał mnie do domu a dostałam w sobotę infekcji miałam gorączkę ponad 39stopni a on do mnie że w poniedziałek mam do niego przyjechać a gorączkę zbjiać ibupromem w ciągu paru godzin wzięłam całą paczkę bo gorączka po godzinie wracała a on do mnie że mam ją dalej zbjiać dzisiaj przepłakałam cały dzień bo czekałam na te wyniki jak na zbawienie a teraz co JA GO KU....A JUTRO POWIESZĘ nie pozwolę się trraktować jak śmiecia bo nie po to wydaliśmy od zarąbania pieniędzy żeby on nas tak traktował i jeszcze jego słowa ŻE TAK SIĘ CZSAMI ZDARZA tylko ciekawe jak by śię zdarzyło jego żonie to wtedy by postawił pewnie całą łódź na nogi a tak to pewnie pomyślał że następna do kolekcji.Edytko.....więc...gę iech się SPEŁNI!!!!!
Karolka....czasem trafia się na konowałów.....ehhh wspólczuje tych nerwów....