reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Aguś a jak będę naprawdę nisko przyjedziesz do mnie?????
006.gif
to już dzisiaj powiem że jestem na samym dnie
046.gif

Edytko dla każdej z nas to jedyna radość jaka mogłaby nas spotkać... czytam teraz wynik testu podwójnego... NT 4mm to bardzo duzo.... no i opis ginki ze prawdopodobienstwo urodzenia dziecka z wada genetyczna jest wysokie.... :-( i znow setki mysli a jak druga ciaza tez tak sie zakonczy :-(

magdalenko38 tak ustalił ale nie jest on zgodny z tym co ja i mój Wiesiu chcemy. Wiec - nadal planu brak. Jak dla mnie jak będą dwie kreseczki normalnie duphaston i luteina i nospa i modlenie się do dobrego Boga by tym razem był łaskawy.

nie, nie robilismy i chyba nie zrobimy, duzo o tym myslalam i tak jak mowisz to jest prawdopodobienstwo... przed zabiegiem mialam rozmowe z lekarzem i tlumaczyla mi ona ze jezeli chodzi o geny to to jest kwestia szczescia... albo geny polacza sie dobrze albo nie :angry:

reklama
Edytko.....więc...gę iech się SPEŁNI!!!!!
Karolka....czasem trafia się na konowałów.....ehhh wspólczuje tych nerwów....
Boli mnie to że potrakotował nas jak śmiecie dosłownie po zabiegu wysłał mnie do domu a dostałam w sobotę infekcji miałam gorączkę ponad 39stopni a on do mnie że w poniedziałek mam do niego przyjechać a gorączkę zbjiać ibupromem w ciągu paru godzin wzięłam całą paczkę bo gorączka po godzinie wracała a on do mnie że mam ją dalej zbjiać dzisiaj przepłakałam cały dzień bo czekałam na te wyniki jak na zbawienie a teraz co JA GO KU....A JUTRO POWIESZĘ nie pozwolę się trraktować jak śmiecia bo nie po to wydaliśmy od zarąbania pieniędzy żeby on nas tak traktował i jeszcze jego słowa ŻE TAK SIĘ CZSAMI ZDARZA tylko ciekawe jak by śię zdarzyło jego żonie to wtedy by postawił pewnie całą łódź na nogi a tak to pewnie pomyślał że następna do kolekcji.

Do góry