reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wiesz pierwsze co jak wyszlam z gabinetu i gdy opowiedzialam Dawidowi co mi ginka powiedziala, pomyslalam o Tobie i gdybym miala Twoj numer od razu napisalabym ci eska!!!!!

reklama
Ehhhhh co za dzień... wybaczcie..

AJ kochana nawet tak nie mów.. tak jakoś sobie rozmyślam..ale to tyczy się tylko mej osóbki.

Asiu, magdalenko dziękuje aż się popłakałam...:sorry2:
041.gif

Edytko....przeciez gdybyśmy my "stare " forumowiczki te które jeszcze oczekują na swoja chwile..wszystkie usunęły się w cien....to chyba nie miałoby sensu....to miejsce jest magiczne.Dzięki takim osobą jak Ty..dajemy sobie radę,czasem jest cięzko nawet bardzo ale jak się wejdzie na bb to wiemy,ze zawsze znajdziemy tu pocieszenie i wsparcie....więc prosze nie mów tak....

Hej karola:-)
Nie denerwuj się:tak: jak się czujesz po wyrwaniu zęba?

Net mi się strasznie wiesza:angry:
Niunia jak mam się nie denerwować po to poszłam do prywatnego szpitala żeby wszystko dobrze zrobili a tu jeden palant z drugim nic nie zrobił żeby było dobrze, a najgorzej denerwuje mnie to że to chyba naprawdę jego wina że nie dopatrzył wszystkiego tak jak trzeba nawet z tym plamieniem bo to chyba od tego się zaczęło.ja nie chce być jutro w jego skórze jeśli mi powie że to nie zostało wysłane bo wtedy inaczej z nim to załatwię. Może by była jakaś przyczyna a tu teraz muszę robić wszystkie badania bo nic nie wiadomo, a jutro pewnie usłyszę że ktoś się pomylił i nie wysłał:-:)-:)-(.
A odnośnie ząbka to w czwartek mam iść na zdjęcie szwów z prawej strony mam ropę i dzisiaj mi ściągał strzykawką a wyrywał półtorej g:-(odziny bo tak był pozawjiany korzeń.Dwie noce nie spałam ale już jest w miarę gdyby tylko nie ta ropa ale myślę że po zdjęciu szwów będzie lepiej musi bo w środę wracam do pracy.
Mówię wam kobietki masz już wszystkiego dość myślałam że jak odbiorę badania i pójdę do lekarza to powoli zakończę ten bolesny okres mimo tego że to i tak będzie bolało a tu chyba dopiero się zacznie.
DOBRANOC

No dobra dziewczynki przestancie bo już naprawdę będe musiała kończyć bo łzy zaleją mi klawiaturę. Sama nie wiem co mi jest. Chyba chroniczny brak słoneczka...

Asiu bardzo bardzo mi miło....

Mam na na polpietrze w domku takie drzewka malenkie w doniczce i calą zimę więdły a od kilku dni znow sa zielone i wyrastają malutkie liesteczki i kolor zrobil sie taki zielonkawy:-) idzie wiosna ja wam mowie :)

Aguś masz rację. Masz.

Karolka322 pogadaj z tym lekarzem a jak nie to porządnie GO ZJEB ... albo postrasz.. Choć tak naprawdę wyniki badania histo rzadko kiedy coś wnosi do "sprawy"... nieraz inne placówki nawet go nie wykonują. Ale jak miał być to pogadaj sobie z tym palanetm o czym ON myslał nie wysyłając materiału do badania.

reklama
Do góry