angelka123
i tylko nadzieja......
Wiesz pierwsze co jak wyszlam z gabinetu i gdy opowiedzialam Dawidowi co mi ginka powiedziala, pomyslalam o Tobie i gdybym miala Twoj numer od razu napisalabym ci eska!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niunia jak mam się nie denerwować po to poszłam do prywatnego szpitala żeby wszystko dobrze zrobili a tu jeden palant z drugim nic nie zrobił żeby było dobrze, a najgorzej denerwuje mnie to że to chyba naprawdę jego wina że nie dopatrzył wszystkiego tak jak trzeba nawet z tym plamieniem bo to chyba od tego się zaczęło.ja nie chce być jutro w jego skórze jeśli mi powie że to nie zostało wysłane bo wtedy inaczej z nim to załatwię. Może by była jakaś przyczyna a tu teraz muszę robić wszystkie badania bo nic nie wiadomo, a jutro pewnie usłyszę że ktoś się pomylił i nie wysłał:---(.Hej karola:-)
Nie denerwuj się jak się czujesz po wyrwaniu zęba?
Net mi się strasznie wiesza