reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hejka
pozdro z wyrka
a pogoda pikna:-(
męzus chate wypucowal, pranie zrobil, powiesil, rosół ugotował a ja na rosół patrzec nie moge....
ja od 2 dni tylko na pomidorach, z serka topionego wzielo mnie tak ze 3 posiłki to pomidory z jogurtem naturalnym...
mam nadzije ze nie zaszkodzą dziecince, na mięso dalej nie mam ochoty,
a dzis śnila mi sie wizyta u gina i usg i ze widziałam mała cipeczke..heheh
a męzowi sie śnił siurak;-)

reklama
hejka dziewuchy :-D

M juz wybyl a ja sie powolutku zaczynam szykowac do wyjscia... jeszcze make-upik i fryz...i wybywam :-D

mam nadzizje ze bedzie fajnie :-D

Hej Danula, Syla, Alicja, ruda :-)

czyli SYlka moze beda blizniaki :-)
ja juz posprzatalam ufff teraz czeka mnie wymyslanie drugiego dania bo rosolek z wczoraj
Sylka pozazdroscic M ze tak sprzata :-)

Sylwia to ciekawe które z was ma prorocze sny:-)
Ja juz też po obiadku i zaczynam błogie lenistwo.......

Alicja no cóż jak jedna to jedna:baffled:...... ale pomalutku, masz rację najpierw ureguluj hormonki i zostaw troszkę sił na noc poślubną...... ale fakt że czas leci szybciutko.....

Ruda naprawdę minęło bardzo mało czasu...... uwierz że czas częściowo leczy rany, nigdy nie zapomnimy o tym co się stało ale nauczymy się iść dalej do przodu......

Witaj ALutka jak tam wolne dni wykorzystujesz dobrze :-)
ale bym sie smiała jak byśmy z M wpadli :-)
my od mojego 18 roku życia sie nie zabezpieczlismy :-)
a kolezanka mi mowila ze okres moze mi sie spozniac
po odstawieniu luteiny

a ja takiej paniki nasiałam ze masakrejszon hahahaha :-)
przestalam sie przemeczac nawet nie sporzatalam nie dzwigalam nic nawet w pracy teczki wozilam na fotelu na kolkach :oo: hahahha

Carri a u mnie piękne słoneczko...... ale niestety moje dziecię się rozchorowało i zamiast spacerów to siedzenie w domu......

Andzi no cóż zmałpowałam po Edytce :zawstydzona/y:...... ale mogę tak po imieniu?????

reklama
Do góry