reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczynki miłego dnia Wam życzę:tak:
Nie smutkajcie się i nie myślcie o złych rzeczach:tak:
Ja uciekam do miasta na obiaek i jakiś spacerek:-D

reklama
no i wszystkie sobie poszły:-(, to ja tez idę się dotlenic i skorzystać ze słońca.
Pozdrawiam Was serdecznie i mnóstwo fluidków przesyłam:-):-):-):-):-)
Alicja jak teścik??

hej dziewczyny :-D

ja właśnie susze włoski po farbce, zaraz podaję obiad a pozniej M myka na koncert... ja dołączam później :-D bo trza sie na bóstwo zrobic;-)

Carrii... tak że by uścislic mam psa, 3 papugi i męza... zwierzyniec nie ma co:-)

będę pózniej :-)

Milego popoludnia :-)

Cześć dziewczyny miałam dziś ciężkie przedpołudnie mam zapowiedzianych gości i trzeba było dom na błysk zrobić. Wpadnie na kawkę chrzestna mojego męża ufff......ale się nabiegałam :-)

Madziula kochana jestem jestem nie miałam wczoraj kiedy napisać odwoziłam mamę jak wróciłam było już dość póżno i tylko łózko mi sie marzyło.
A dziś jak pisałam goście więc były porządki ale już błysk wszędzie ;-)
Madzia jaka impreza? chwal się :tak:

Moje ostatnie dni wolnego do poniedziałku mam wolne potem chce już do pracy, czuje się dobrze nie ma na co czekać szybciej minie czas przynajmniej :-)

Ok chyba pisze sama do siebie :-D więc miłego popołudnia dla wszystkich i dużo słoneczka :-)

Pozdrawiam ciepło :tak:

Witam sobotnio
hello.gif
U mnie wiosny jeszcze nie czuc ale humorek dopisuje
haha.gif

Pixelko ciesze sie ze juz ze zdrówkiem jest lepiej ... a co do glukozy to wiem jaka jest ochydna blee

Szafirku ty taka zagoniona .....w takim razie zycze wypoczynku !;-)

Ruda i dla Ciebie zaświeci słońce ...Oj widze ze nie miałas lekkiego zycia:-(Ale zapewne mimo wszystkiego z kazdym dniem bedzie lepiej ....Ta starta to swieze rany ...czas dla nas jest najodpowiedniejszym lekarstwem...zobaczysz minie miesiac ...potem dwa.....bedzie Ci znacznie lzej:-)

Magdalena ciesze sie ze imprezka sie udala i humorek dopisuje :-)

Selenko maz Twój w Alpach , a ty sama...buuu

Marti83 u mnie jeszcze tej wiosny nie czuc , moze dlatego ze słoneczka brak...Widze ze i humorek dopisuje oj by przy wiośnie kazdej z Nas humorek dopisywal!!!!

Selenko slicznie wygladasz!!!!

Alla to pieknie juz 8 miesiac!!!!! Jeszcze tylko miesiac ! Wszystko bedzie dobrze tazke nie martw sie,kochana o Kubusia :)

Danula ciesze sie ze humorek dopisuje ! Zycze Ci milego spotkania rodzinnego!

Mordoklejko ....trzymam kciuki i zycze miłego weekendu

Alicja no własnie jak tam tescik?????:confused:

Wszytskim sprzatajacym zycze miłego lekkiego sprzatania...Ja mykam ide gotowac obiad wszystkich serdecznie pozdrawiam
narazie ...
rozne__39_.gif

reklama
no i córeczka wybyła z domku, ech... smutno.
Witaj Danula, miło Cię poznać.
Allaa Ja tez zaraz wychodzę, jakiś spacer by się przydał. Pies czeka, więc cóż..trzeba iść.
Ósmy miesiąc powiadasz? Ależ ten czas leci!! Będzie dobrze. Uwierz.

Do góry