reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czekam na gości i zajrzałam do Was:-D
Witaj Kingus.....tylko nie szalej kochana.....oj zaległości to pewnie ciut bedziesz miała...hihihi...zdrówka i miłej goscinki......
Oj to prawda zaległości mam duże. Jeszcze nie tak dawno całymi dniami siedziałam na bb ale to były czasy

Witam dziewczynki w sobotnie przedpołudnie:-)
Ja po wczorajszej imprezie odzyskałam siły i nadzieję ze teraz już bedzie tylko lepiej:tak:bawiłam się super pomimo że byłam jedyna bez pary;-)
Super :-):-)

Wczoraj szykowałam M do wyjazdu i wytargałam aparat, aby naładować akumulatorek. Zrobiłam sobie zdjęcie. Brzuch rośnie w oczach, nie mówiąc o reszcie.:-D:baffled:
Pięknie wyglądasz:tak::tak:

Jestem, jestem!Podczytuje Was cały czas ale jakos weny brak.....Jakieś dołki ostatnio mnie złapały.W poniedziałek zacznę 8 miesiąc :szok::szok:
Trzeba się cieszyć :tak::tak: już wkrótce zobaczysz swoje maleństwo :-)

Andzi Kubus rośnie zdrowo, tydzień temu ważył już 1640 gram, jednak płytki krwi mi spadły dość mocno i w poniedziałek, za tydzień ide do szpitala, by sprawdzili przyczynę i ewentualnie podleczyli.....chociaz w ciąży nie podejmuja się dawania sterydów, dodatkowo to mnie martwi. Poza tym całymi dniami siedzę sama w domu, M pracuje-dzis tez nie wiem kiedy wróci, rodzice daleko, znajomi tez w pracy więc siedzę i rozmyślam.....
Mam nadzieje, że myślisz tylko o przyjemnych rzeczach bo jak nie to będzie lanie ;-);-);-)

Witam sobotnio
hello.gif
U mnie wiosny jeszcze nie czuc ale humorek dopisuje
haha.gif

Jak dobry humorek to najważniejsze ;-);-)

Andzi wiesz ze chce i to bardzo ale boje sie jeszcze bo nie mam wyregulowanych hormmonkow :-(
za 2 tygodnie robie badanka i wtedy do ginka i jak da zieolne swiatelko to do dzieła :-)
Ale będę mocno kciuki trzymała :tak::tak::tak::tak:

a dzis śnila mi sie wizyta u gina i usg i ze widziałam mała cipeczke..heheh
a męzowi sie śnił siurak;-)
Zobaczymy kto ma rację ;-);-)

reklama
Witajcie :-) Dziś się zalogowałam dopiero,poroniłam w tamtym roku w lipcu,nie jest łatwo....:zawstydzona/y:staram się pozytywnie myśleć i nawet mi to wychodzi.chciałabym mieć maluszka ale się boje że znowu nie wyjdzie,czy kiedyś zmienię nastawienie....

Witaj viki :-)
a robilas jakies badanka ???

Kinius witaj kochana jak sie czujecie :-)
nie lubie rocka :-) ale zycze Ci kochana idanego wieczorku :-)

Alicja czemu postanowiłaś rzucic palenie? Ja jak tylko sie dowiedziałam o ciąży to odstawiłam fajki, ale teraz to palę jeszcze więcej niż wcześniej.

tak badania były i wszystko oki,tak lekarze mówili.nawet nie wiadomo z jakiego powodu poroniłam....nie zdążyłam mieć usg .odczekałam swoje na izbie przyjęć pomimo iż dałam skierowanie;Ciężarna z bólami; i jak mnie zawołali to już nie było o czym mówić!!!!!!wszystkie moje koleżanki jak ja poroniłam zaszły w ciąże trauma do kwadratu....a teraz zostają mamami;):-)jedno mnie cieszy będe ciocią maluszka jednej z nich:-D

Ruda ja jak dowiedzialam sie o ciazy tez rzucilam
ale jak poronilam to zaczelam zwnou
a teraz juz nie pale 3 miesiac poniewaz chce sie przygotowoac do ciazy jak najlepiej
Czasami Viki jest tak ze nie zna sie swojej przyczyny
grunt to dore nastawienie jak zostaniesz z nami poznasz dziewczynki ktore maja po 2 albo 3 poronienia a teraz tula swoje slodkie bobaski do serduszka :-)

Cześć viki! Mi też ciężko patrzec na koleżanki w ciąży, zwłaszcza, że kilka z nich zaciążyło w podobnym czasie co ja. Ale dziewczyny piszą, że to kiedyś minie. Mam nadzieję, że każda z nas będzie miała swojego skarba na rękach w końcu.

reklama
Do góry