reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
nie potrafie przestać myślec o tym ze stracilam moje malenstwo na zawsze nie potrafie poradzic sobie z tym Mama Aniołka-Agnieszki (24 tydz)03-03-2009(*)

Kasiulka....przytulam Cię mocno,kochana to normalne ze nie możesz się pogodzić...trzeba dac sobie czas na przezycie załoby,na płacz ,złośc...mówi się ze czas leczy rany....nie prawda....czas upływa a my uczymy się z Tym zyc...ale wyjdzie słoneczko i dla Ciebie....tylko trzeba czasu kochana.....przykro mi.....
Jesli masz potrzebę to pisz...pomożemy
Andzi....a Ty co...wołasz mnie i gdzie zniknęłaś....pogłszcz brzusio ....
Alicja.....oszaleje przez Ciebie...od trzech godzin wisze na kompie.....
Alutka....ciesze się ze bedziesz wiecej z nami...
Szafirek....Ty tez kobietko zalatana....ciesze się ze się odezwałas...
Dlaczegotak...super postawa.....uściski dla Syneczka

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane.
Chciałam nadrobić zaległości ale zadzwonili znajomi, że wpadną więc muszę się trochę ogarnąć i obiadek wcześniej ugotować.
Buziaki.
Przytulam wszystkie nowe aniołkowe mamy

Witam dziewczynki w sobotnie przedpołudnie:-)
Ja po wczorajszej imprezie odzyskałam siły i nadzieję ze teraz już bedzie tylko lepiej:tak:bawiłam się super pomimo że byłam jedyna bez pary;-)

reklama
Do góry