reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
pa kingus
no on tez nie jedza ogole bialego pieczywa tesciowa jak robi zakupy to wszystko czyta mi by sie tak nie chcialo

Anetka ie pekaj ja wlasnie wciagnelam bombonierke ahha

Anetka Ty lody a ja warzywka gotowane wcinam :(
pyszne sa ale mialam ochote dzisiaj na paczka myslalam ze lade w sklepie polize tak slicznie wygladaly :(

ja chce czekolady :-(
ale se obiecalam ze jak mi spadnie cokolwiek przez ten miesiac z wagi to bede dalej sie odhudzac a jak nie to mam to w du.........pie :-) i wiecej sie nie bede odchudzac :-)

Anetka ie pekaj ja wlasnie wciagnelam bombonierke ahha

:-D:-D:-D

Anetka Ty lody a ja warzywka gotowane wcinam :(
pyszne sa ale mialam ochote dzisiaj na paczka myslalam ze lade w sklepie polize tak slicznie wygladaly :(

jej... ja sobie czasami nie potrafie odmówic... chociaz i tak twierdze ze pare kg mogłabym zrzucic... reszta mojej rodzinki uwaza ze troche przesadzam... ale tak serio to ja sama w sumie nie wiem :baffled:

Hej Aga

reklama
Do góry