Danula teraz s w modzie jest rodzic koło 40;-) moje drugi pewnie tez ta jakos urodze heheh
malutka mój rocznik>? a do jakiej szkoly chodziłas??
do ekonomika
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Danula teraz s w modzie jest rodzic koło 40;-) moje drugi pewnie tez ta jakos urodze heheh
malutka mój rocznik>? a do jakiej szkoly chodziłas??
po 21 dniu cyklu
Właśnie go wycieram
są takie laboratoria w kazdym większym miescie w polsce DIAGNOSTYK, mozna sprawdzic w necie oni mają pakiet badan dla kobiet starających sie o dziecko. naprawde tych badan jest poro ale to jest normalne przygotowanie do ciąży, ja tez przed 1 ciążą nic nie zrobiłam nawet tarczycy bo mi gin nie powiedziala.
są takie laboratoria w kazdym większym miescie w polsce DIAGNOSTYK, mozna sprawdzic w necie oni mają pakiet badan dla kobiet starających sie o dziecko. naprawde tych badan jest poro ale to jest normalne przygotowanie do ciąży, ja tez przed 1 ciążą nic nie zrobiłam nawet tarczycy bo mi gin nie powiedziala.
To prawda:-)Ech no i za chwilę muszę uciekać czas biegnie jak się tu wejdzie strasznie