Ale macie fajnie już jesteście po 3@, a co długości to ja zawsze miałam 7-8 dni kurcze aż się boję co będzie teraz
Po 3 @? Ja jeszcze pierwszej nie miałam gdzie tam jeszcze...ale Wam zazdroszczę ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale macie fajnie już jesteście po 3@, a co długości to ja zawsze miałam 7-8 dni kurcze aż się boję co będzie teraz
No czekamy na oba z II kreseczkami
chociaż wiem już że 2 kreseczki na teście nie oznaczają jeszcze szczęśliwego finału to i tak nie mogę się ich doczekać
Marti, Danula dziękuje :-)
Czesc Magda
eh... mój M juz sie nie może doczekac tych szaleńastw... a ja wczoraj się do niego smiałam że mam "nierkończący się okres 3"... masakra dzisiaj 9 dzien i jeszcze lekkie plamienia
Po 3 @? Ja jeszcze pierwszej nie miałam gdzie tam jeszcze...ale Wam zazdroszczę ;-)
o rany ja mam 5 dni
a ile dni ma twój cykl?
Danulka i Madzia: nawet się nie obejrzycie a będziecie już po tych trzech miesiącach
ja okresy miałam dwa tyle że od zabiegu minęło już ponad 3 miesiąca i lekarz dał zielone światełko więc spokojnie dziewczynki
To ja teraz mam już 15 dzień po zabiegu krwawienia i jestem w szoku normalnie tak @ mam 4-5 dni i spokój a tu już tyle czasu , mam już dość wrrrr
To ja teraz mam już 15 dzień po zabiegu krwawienia i jestem w szoku normalnie tak @ mam 4-5 dni i spokój a tu już tyle czasu , mam już dość wrrrr