reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Marti, Danula dziękuje :-)

Czesc Magda :-D

eh... mój M juz sie nie może doczekac tych szaleńastw... a ja wczoraj się do niego smiałam że mam "nierkończący się okres 3"... masakra dzisiaj 9 dzien i jeszcze lekkie plamienia :no::baffled:

Cześć Madziu.
Nie dziękuję i sama za siebie trzymam kciuki.

A Ty kochana się nie dołuj tylko się ciesz, że piersi dają o sobie znać to znaczy że okresik się zbliża i że powoli organizm wraca do równowagi a potem tylko czekać aż będziesz baraszkować:-p

Mnie przed @ nigdy piersi nie bolą, jedynie teraz w ciąży mnie bolały aż byłam zaskoczona, że tak potrafią :-D

Hej dziewczynki. Dzisiaj mam wolne bo mnie szefowa powoli wygania na zaległy urlop. Straszne co spotkało Emy :-(
Zaczynam się już denerwować. Zabieg miałam 6 lutego i do tej pory nie mam @, pomimo że w zeszłym tygodniu brałam luteinę na wywołanie. Wczoraj mnie nosiło i miałam takiego nerwa że mój M. stwierdził że chyba się zbliża. Ale ja jakoś nie czuję żeby miała przyjść :crazy:
Poza tym mam torbiel na prawym jajniku, którą mam się niby nie martwić bo ma się wchłonąć.
Jeszcze jak na złość dokucza mi kolano, zebrała się woda i strasznie bolało. Wybrałam się wreszcie do ortopedy (oczywiście prywatnie bo lekarz pierwszego kontaktu nie widział potrzeby skierowania mnie do specjalisty) i okazało się że mi się kolano szybciej starzeje. Ściągnął wodę, dał zastrzyk, i teraz co 2 tygodnie mam chodzić na zastrzyki. Jeśli to nie pomoże to operacja :crazy: Zapłaciłam jak za zboże, zastrzyki też drogie jak cholera no i jeszcze te wizyty co 2 tygodnie. Pójdę z torbami. Oby tylko pomogło.
Jakaś pechowa jestem, ciągle coś mi nowego się przyplątuje.
Znacie jakieś metody na odbudowanie chrząstki w kolanie i uzupełnienie mazi?

Marti, Danula dziękuje :-)

Czesc Magda :-D

eh... mój M juz sie nie może doczekac tych szaleńastw... a ja wczoraj się do niego smiałam że mam "nierkończący się okres 3"... masakra dzisiaj 9 dzien i jeszcze lekkie plamienia :no::baffled:

Anetko widzisz to ja miałam podobnie! Pamiętasz jak pisałam o plamieniach?
Nic się tym nie martw, ja mam normalnie dni płodne w terminie mimo że okres był taki dłuuuuugiiiiiii wrrrr;-)

a wiesz może też Ci się jakaś mała torbielka poporonna zrobiła tak jak mnie, ale to w niczym nie przeszkadza:-D tak mówił lekarz.

reklama
Do góry