reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Oj Ruda co ty słonko wygadujesz:shocked2:
Jesteś tak samo kobietą jak i byłaś przedtem........ a nawet masz w sobie coś więcej.......... więcej uczuć i pewnej dojrzałości, niestety takie tragedie sprawiają że człowiek staje się dojrzalszy i napewno w pewnych kwestiach inaczej patrzy na świat....................
Pamiętaj że będziemy myślami z tobą a nas tutaj jest dużo więc nie będziesz sama.........

reklama
a ja jutro idę na wyrwanie zęba i będą mi zakładać szwy tak się boję że masakra:-:)-:)-( mówię wam nie może wszystko być dobrze jak nie urok to sraczka:-:)-( i znowu będę dochodziła do siebie pare dni, a ból zęba to jest:baffled: te:baffled:ż coś masakrycznego.

Ona doczekasz się i Ty!!Ja to już bym chciała tak jak Mircia tulić swojego małego mązczyznę w ramionach. Przecudowny jest Adrianek, napatrzeć się nie mogłam.
Po tylu trudnościach nasza Mireczka doczekała się swojego cudu...dziewczyny nie możemy tracic nadziei, musimy być dzielne i walczyć, choć wiem jakie jest to czasem trudne.......

na widzewskiej w tesco tam koło deischmana z butami bo jest jeszcze jeden ale tamten jest od telefonów stacjonarnych a my od komórkowych.

wiem gdzie:-) ja mieszkam na widzewie a dokładnie na janowie:tak:

a jak przestanie działać znieczulenie po wyrwaniu zęba to jedz lody wodne to pomoże ale lepiej kup sobie jeszcze cos przeciwbólowego:baffled:

wiem gdzie:-) ja mieszkam na widzewie a dokładnie na janowie:tak:

a jak przestanie działać znieczulenie po wyrwaniu zęba to jedz lody wodne to pomoże ale lepiej kup sobie jeszcze cos przeciwbólowego:baffled:
też mi kazali kupić dużo lodów najlepiej wodnych i pić dużo zimnych napoi, boję się strasznie ale jakoś to będzie.

ja po wyrwaniu zęba przez 2 dni wygladałam jak mike tyson:-D ale potem jest lepiej:-) a i mrozonka się przyda na okłady:tak:
magda jesteś nie samowita jak mike tyson :-):-):-):-)
ja się boję żebym nie spuchła a boleć i tak będzie niestety ale mężuś ze mną jedzie bo samej mi nie kazali przyjeżdzać żebym sama nie kierowała spowrotem więc będę się czuła bardziej bezpieczna a że mam mężusia dużego to na pewno będzie oki:-):-):-):-):-)

reklama
jak bedziesz piła tylko zimne napoje jadła lody i robiła okłady to nie spuchniesz i boleć tez nie będzie:-):rofl2: a wiadomo że z mężem zawsze raźniej, a jak dentysta będzie niedelikatny to mąż zawsze moze mu pokazać jak to boli:-D

Do góry