reklama
Alicja1985
Fanka BB :)
Slodziutka kochana :* gdzie Ty
Dzień dobry dziewczynki
Chciałam Wam wszystkim życzyć miłego dnia:-)
Przeczytałam właśnie,że kolejną dziewczynę spotkało to nieszczęście:-(
zapalam (*) dla maluszka(a właściwie to maluszków bo czytałam,że to bliźnięta):-(
Anetka jak tam po wizycie teściowej? daj znać co z wynikami na tokso.
Madziu jak samopoczucie? mówisz film dla dzieci a jaki? a na jaki kolor pomalowałaś paznokcie? ja najbardziej lubię czerwone:-)
Ola15 ja też wczoraj miałam spięcie w pracy;-) ale co tam
Karola322 mój mąż po poronieniu też jest bardziej zdeterminowany
Aga jak tam po dniu św. Patryka?
Alicja to już chyba 37?:-)
Danulka co to za smutny nastrój?mam nadzieję, że dziś już jest lepiej
Dziewczyny co do powrotu do pracy to każda z nas jest inna i ma inne potrzeby,ja np. kiedy wróciłam do pracy spotkałam się ze zrozumieniem i wsparciem zarówno koleżanek jak i dyrekcji, pomogli mi bardzo w powrocie do równowagi psychicznej.
Tak poza tym to zaczęliśmy się starać i tak się właśnie zastanawiam, czy w takiej sytuacji rezygnować z solarium? bo wiem, że to jest niewskazane w ciąży ale my dopiero się staramy....a jak się uda....no i nie chcę zwariować i przewracać wszystkiego do góry nogami z powodu staranek.
Ech troszkę to zakręciłam ale mam nadzieję, że mnie zrozumiałyście:-)
Chciałam Wam wszystkim życzyć miłego dnia:-)
Przeczytałam właśnie,że kolejną dziewczynę spotkało to nieszczęście:-(
zapalam (*) dla maluszka(a właściwie to maluszków bo czytałam,że to bliźnięta):-(
Anetka jak tam po wizycie teściowej? daj znać co z wynikami na tokso.
Madziu jak samopoczucie? mówisz film dla dzieci a jaki? a na jaki kolor pomalowałaś paznokcie? ja najbardziej lubię czerwone:-)
Ola15 ja też wczoraj miałam spięcie w pracy;-) ale co tam
Karola322 mój mąż po poronieniu też jest bardziej zdeterminowany
Aga jak tam po dniu św. Patryka?
Alicja to już chyba 37?:-)
Danulka co to za smutny nastrój?mam nadzieję, że dziś już jest lepiej
Dziewczyny co do powrotu do pracy to każda z nas jest inna i ma inne potrzeby,ja np. kiedy wróciłam do pracy spotkałam się ze zrozumieniem i wsparciem zarówno koleżanek jak i dyrekcji, pomogli mi bardzo w powrocie do równowagi psychicznej.
Tak poza tym to zaczęliśmy się starać i tak się właśnie zastanawiam, czy w takiej sytuacji rezygnować z solarium? bo wiem, że to jest niewskazane w ciąży ale my dopiero się staramy....a jak się uda....no i nie chcę zwariować i przewracać wszystkiego do góry nogami z powodu staranek.
Ech troszkę to zakręciłam ale mam nadzieję, że mnie zrozumiałyście:-)
hej Dziewczyny
Marti... znowu do konca niejednoznaczne wyniki... ale wyczytalam ze jak IgG się nie powiększa to nie ma czym się martwic... najwyzej jak mi sie uda zajsc w ciaze powtorze jeszcze raz badania albo od razu gin przepisze mi cos na toxo... kurde...
IgG 1246,00
IgM 0,35
w grudniu miałam
IgG 1271,00
IgM 0,39
a co do wizyty teściowej... żyje... ;-);-);-)
Danulka przytulam mocno... dobrze ze już jest chociaż troszkę lepiej
Alutka, Also, pyzuniagaj, Edytka, Carri, pixella, Iza (ola), Pati.b, Alicja, Koti, Hania, Magda26, Mordoklejka, angelka, dlaczegotak, iławianka, angelka, selena, sonita, scarlet, kinguś, kasiek, Niusi@, Agi28, cyniczna, Gabi, Syla, karola71, Mircia i wszystkie dziewczynki których nie wymieniłam pozdrawiam gorąco !!!
Marti... znowu do konca niejednoznaczne wyniki... ale wyczytalam ze jak IgG się nie powiększa to nie ma czym się martwic... najwyzej jak mi sie uda zajsc w ciaze powtorze jeszcze raz badania albo od razu gin przepisze mi cos na toxo... kurde...
IgG 1246,00
IgM 0,35
w grudniu miałam
IgG 1271,00
IgM 0,39
a co do wizyty teściowej... żyje... ;-);-);-)
Danulka przytulam mocno... dobrze ze już jest chociaż troszkę lepiej
Alutka, Also, pyzuniagaj, Edytka, Carri, pixella, Iza (ola), Pati.b, Alicja, Koti, Hania, Magda26, Mordoklejka, angelka, dlaczegotak, iławianka, angelka, selena, sonita, scarlet, kinguś, kasiek, Niusi@, Agi28, cyniczna, Gabi, Syla, karola71, Mircia i wszystkie dziewczynki których nie wymieniłam pozdrawiam gorąco !!!
Ostatnia edycja:
Tak poza tym to zaczęliśmy się starać
ehh... mnie dzisiaj właśnie skończyła się @... wiec tez zaczynamy działac... Powodzenia Marti... i nie dziekuj
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
witam czwartkowo
u mnie bez zmian ,nie bede nudzic wam jak sie czuje bo tez bez zmian
mąz wlasnie dzwonil ze dzwoni do klienta a on odbiera i mówi: "RMF FM najlepsza muzyka" hahahah
biedny nie wiedzial co mu powiedziec hehehe
no to przyjemnego czwartku u nas nawet słonko swieci
u mnie bez zmian ,nie bede nudzic wam jak sie czuje bo tez bez zmian
mąz wlasnie dzwonil ze dzwoni do klienta a on odbiera i mówi: "RMF FM najlepsza muzyka" hahahah
no to przyjemnego czwartku u nas nawet słonko swieci
dobre
Miłęgo dzionka Syla :-)
reklama