reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kurcze ja tez się tego boję:zawstydzona/y: a do pracy wrócić trzeba:-(
ja niby wracam w poniedziałek ale nie mam jeszcze wyników i nie wiem czy lekarz pozwoli mi wrócić bo miną jutro dopiero dwa tygodnie i on coś mówił że za wcześnie, ale zobaczymy.ja się tak boję wrócić że na samą myśl co przeszłam dzisiaj chce mi się płakać.

KOBIETKI A WY KIEDY WRACACIE DO PRACY??

reklama
ja niby wracam w poniedziałek ale nie mam jeszcze wyników i nie wiem czy lekarz pozwoli mi wrócić bo miną jutro dopiero dwa tygodnie i on coś mówił że za wcześnie, ale zobaczymy.ja się tak boję wrócić że na samą myśl co przeszłam dzisiaj chce mi się płakać.

Ja pracuje w Sheffield nikomu nie mówiłam ze jestem w ciąży, tylko ze jadę na urlop do Polski, ale jak wyladowałam w szpitalu to musiałam zadzwonic do szefa i mu powiedziec:crazy:

Na razie tylko spotkanie ze znajomymi w starej pracy na szczęście,ale pewnie i tak się poryczę. Gorzej będzie wrócić na studia... Najbardziej boje się pytań i pocieszania na siłę-typu nic się nie stało.. no i tego,że ktoś się zapyta jak się czuję w ciąży,bo jeszcze nic nie wie...

KOBIETKI A WY KIEDY WRACACIE DO PRACY??

Ja jestem już 3 i pół tygodnia po poronieniu i nadal w Polsce bo mam czekac na @ a potem jeszcze kontrolne USG i dopiero lece do Sheffield i wracam do pracy:tak:

Na razie tylko spotkanie ze znajomymi w starej pracy na szczęście,ale pewnie i tak się poryczę. Gorzej będzie wrócić na studia... Najbardziej boje się pytań i pocieszania na siłę-typu nic się nie stało.. no i tego,że ktoś się zapyta jak się czuję w ciąży,bo jeszcze nic nie wie...

właśnie ja tez się tego boję a najgożej wkurza mnie to jak ktoś mówi - jesteś jeszcze młoda i jeszcze nie jedno będziesz miała dzieciątko. wiem że każdy chce dobrze ale takie gadanie mnie dobjia. jestem może młoda bo mam 24 lata ale to było pierwsze maleństwo planowane i to tak samo będzie bolało zawsze. jeśli nikt tego nie przeżył to nie wie co się czuje.

właśnie ja tez się tego boję a najgożej wkurza mnie to jak ktoś mówi - jesteś jeszcze młoda i jeszcze nie jedno będziesz miała dzieciątko. wiem że każdy chce dobrze ale takie gadanie mnie dobjia. jestem może młoda bo mam 24 lata ale to było pierwsze maleństwo planowane i to tak samo będzie bolało zawsze. jeśli nikt tego nie przeżył to nie wie co się czuje.

Karola mi też tak mówią a ja mam 26 lat, nikt nas nie zrozumie jak tego nie przeżyje:tak:

reklama
Do góry