reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
kolezanki synek to Borys-ale jest jeszcze mały;-)

a mi głowa pęka z bólu, męzus w olsztynie i nie mam komu pomarudzic:-(
do tego kolejny dzien prelezalam, obejrzalam 2 sezon mgdy m do konca, i ze 3 odcinki dr housa, i juz jestem zmęczona i w ogole do dupy to wszystko

Syla ja Ci dam do dupy!!!! Twoje Slonko rosnie Ci pod serduszkiem,nie moze byc do dupy,uszy do gory ,zobacz na te sliczne bobaski...mam nadzieje,ze niedlugo bedziemy swoje tulic:tak:

Karolazapewne jak to bywa maja burdel, nie denerwuj się, pamiętaj, że w szpitalach zazwyczaj w weekendy nic się nie dzieje, radze poczekać do 20 i wtedy się dowiadywać.
Dzisiaj moje pierwsze wyjście do ludzi od kiedy się dowiedziałam, że mój bąbelek nie żyje i strasznie sie denerwuję.

Kurcze ja tez się tego boję:zawstydzona/y: a do pracy wrócić trzeba:-(

Karolazapewne jak to bywa maja burdel, nie denerwuj się, pamiętaj, że w szpitalach zazwyczaj w weekendy nic się nie dzieje, radze poczekać do 20 i wtedy się dowiadywać.
Dzisiaj moje pierwsze wyjście do ludzi od kiedy się dowiedziałam, że mój bąbelek nie żyje i strasznie sie denerwuję.
tez tak myślę ale mnie bardzo dzisiaj wkurzyły,powiedziałam jej żeby nie robiła sobie ze mnie jaj i że jak mają bałagan w papierach to ja mogę jej pomóc zrobić porządek.
jestem zła bo nie po to chodzę prywatnie do lekarza i zabieg tez miałam w prywatnym szpitalu żeby ona mnie zwodziła czwarty dzień i robiła ze mnie wariatkę.
ja tez dzisiaj pierwszy raz po zabiegu byłam na chwile w pracy i przeżyłam to strasznie każdy się pytał co się stało a ja wyłam jak bóbr.
ale u ciebie na pewno będzie inaczej będę trzymała mocno kciuki żeby było oki:-):-):-):-) a na pewno będzie:-):-):-)

reklama
Do góry