reklama
Dziekuje Alutka...
No wlasnie sprawdzalam...
najważniejsze ze IgM jest ujemne...
wyczytalam tez ze jesli Igg jest podwyższone należy zrobic badanie po 3 miesiacach...i jesli nie rośnie to jest ok... sama juz nie wiem
No wlasnie sprawdzalam...
najważniejsze ze IgM jest ujemne...
wyczytalam tez ze jesli Igg jest podwyższone należy zrobic badanie po 3 miesiacach...i jesli nie rośnie to jest ok... sama juz nie wiem
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
Anatko mam nadzieje, że bedzie dobrze.........
Ja tylko melduje, że żyje i wszystko jest OK Jutro rano mam USG więc dam wam znać!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz uciekam bo mam chrześniaka na wakacjach i strasznie rozrabia
Ja tylko melduje, że żyje i wszystko jest OK Jutro rano mam USG więc dam wam znać!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz uciekam bo mam chrześniaka na wakacjach i strasznie rozrabia
witam kobietki ja dopiero wróciłam do domku. dzwonie od paru dni do tego szpitala co miałam zabieg 6marca a oni mi mówią że nie ma jeszcze wyników a dzisiaj pani się spytała czy one w ogóle zostały wysłane, myślałam że trafi mnie szlak. a nie daj boże oni tego nie wysłali to nie chce być w ich skórze i skórze lekarza. ale mnie wkurzyli cała się zagotowałam.
kobietki zajrzę później bo dzisiaj naprawdę tu cichutko. buziaczki
kobietki zajrzę później bo dzisiaj naprawdę tu cichutko. buziaczki
Ostatnia edycja:
Karola ja miałam wynik do odebrania po 2 tygodniach od zabiegu......... więc powinien już być...... jeśli nie będziesz miała to zapytaj na oddziale ginekologicznym czy wysłali do badania ale raczej zawsze badają.........
chyba pogoda uśpiła wszystkie kobietki
chyba pogoda uśpiła wszystkie kobietki
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
HEJ
ja na chwilke
pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie....u mnie kolejny dzien pieknej pogody.....slonce swieci caly dzien
na sierpniowkach dziewczyna stracila blizniaki(*)(*)
ja na chwilke
pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie....u mnie kolejny dzien pieknej pogody.....slonce swieci caly dzien
na sierpniowkach dziewczyna stracila blizniaki(*)(*)
ruda-85
Czekając na lepsze czasy.
Karola mi kazali się zgłosić po wyniki najwcześniej po 2 tyg. Wybieram się po nie 23.03(zabieg miałam dzień po Tobie) A telefon masz zapewne na izbę przyjęć czy gdzieś gdzie wydają wyniki, wiec oni tam raczej nie wiedza za bardzo co się dzieje.
reklama