reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochane moje pomóżcie.
Boli mnie brzuch na górze pod żebrami i nie wiem czy to coś groźnego??
Wzięłam dodatkowy duphaston i nospę ale nie wiem czy mam się niepokoić.
Proszę pomóżcie

reklama
A to moj piesio :) dzisiaj konczy roczek ;-):-):-):-)

Załączniki

• 5v0lkw.jpg
    5v0lkw.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 16
Dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa. Dzięki Wam jest mi dużo łatwiej. Chciałabym zapytać tylko po jakim czasie od zabiegu można rozpocząć współżycie? Ja straciłam mojego maluszka 7.03. Nie chodzi mi na razie o staranie się o nowe maleństwo,bo na to jeszcze zdecydowanie za wcześnie.

Dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa. Dzięki Wam jest mi dużo łatwiej. Chciałabym zapytać tylko po jakim czasie od zabiegu można rozpocząć współżycie? Ja straciłam mojego maluszka 7.03. Nie chodzi mi na razie o staranie się o nowe maleństwo,bo na to jeszcze zdecydowanie za wcześnie.
ja tez się zastanawiam my straciliśmy nasze maleństwo 5 marca a 6 marca miałam zabieg i już bym chciała pobaraszkować ale się boję:-:)-(
jak czytałam to nie które dziewczyny kochały się już dwa lub trzy dni po zabiegu bo taką miały ochotę a ja jeszcze plamię i nie wyobrażam sobie w tej chwili dopiero jak przestanę a mam nadzieję że nastąpi to bardzo szybko:-:)-:)-(

Kochane moje pomóżcie.
Boli mnie brzuch na górze pod żebrami i nie wiem czy to coś groźnego??
Wzięłam dodatkowy duphaston i nospę ale nie wiem czy mam się niepokoić.
Proszę pomóżcie
moim zdaniem to dzidziuś tam się rozjia i dlatego może cię boleć, jak wziełaś leki to połóż się i nie wstawaj a na pewno przejdzie i staraj się nie denerwować bo to też wpływa na dzidziusia. będzie dobrze

reklama
Ruda z tymi przytulankami jest różnie ja nie mogłam oprzeć sie mojemu M i po plamieniach i wizycie u gina czyli 3 tyg od zabiegu juz zostałam zmolestowana :sorry2:
jeśli jest wszystko ok to po 2 tygodniach już można.....

Kinguś może rzeczywiście to żołądek? jeśli nie przejdzie to może zadzwoń jutro do gina i się upewnij.....

Angelka piękny piesio:-)

AJ najważniejsze że było nam dane trafić na swoje drugie połowy... lepiej późno niż wcale:tak:

Iławianka najgorsze że nie można być z bliskimi kiedy nas potrzebują.... ale najważniejsze że mama jest w szpitalu pod dobrą opieką....

chyba czas na spanko...

buziaczki dla wszystkich.....

słodkich snów........

Do góry