reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Syla wiem że bardzo sie martwisz, każda z nas juz chyba bedzie sie martwiła. A jak się czujesz kochana dzisiaj?
Ja oprósz smutków to tez jestem nieźle wkur... bo jak chce sobie zrobic jakies badania to mój gin twierdzi że nie trzeba i teraz chodze i szukam kogos kto by mi zrobił wymas na chlamydie, myco i ureaplasme za kasę. I jestem zła na to wszystko strasznie. Kurna żebym ja musiała chodzic i prosić innych ginów żeby mi powiedzieli jakie moge zrobić te cholerne badania i łaskawie chcieli je zrobić.

reklama
Tak sobie nawet pomyslałam, że nawet jeżeli faktycznie te badania nie sa potrzebne, to ci cholerni lekarze nie moga zrozumieć że jak je zrobie to będę się lepiej czuła i spokojniej. Rozumiem jak bym chciała je robic za darmo na NFZ, ale nie ja grzecznie chce za nie zapłacić.
Dzisiaj mam kolejna wizytę u jakiegoś gina zobaczymy co ten wymysli?

to powiedz na wstępie wizyty mu poprostu zeby ci pobrał wymazy i tyle!! mi bez problemu pobrala i zaniosłam sama do laboratorium i zapłaciłam!
a jak ci zacznie gadac ze nie trzeba to powiedz ze ty nie pytasz czy trzeba czy nie tylko prosisz o pobranie wymazu, to trwa 10 sekund podczas badania!

z lekarzami to jest masakra
wczoraj ten lekarz co robil mi usg tarczycy powiedzial ze nie musze brac tych moich tabsow!!
i co ja mam teraz zrobic brac czy nie brac o to jest pytanie!!!!!!!!!

a ja sie czuje jakbym non stop na siłownie chodzila tak mnie miesnie bolą od lezenia, no i brzuch mnie cos pobolewa, ale ja juz nie wiem co ma mnie prawo bolec po tej operacji!

alicja- najlepiej powrózyc z fusóf!! i wtedy moze znajdziesz odpowiedz. kurna co za dbile nas leczą!!!

cześć dziewczyny, ja mam zabieg w środę, tzn. jutro i przyznam, że trochę sie boję. ale mam już dość, cały miesiąc chodzenia na usg i wypatrywania nie wiadomo czego, ten stres był okropny,
ciaża za mała,
jest ciałko żółte - nie ma zarodka
jest zarodek - nie ma serca
a teraz to już nie ma zarodka :-(

powiedzcie mi, jak ten elitarny zabieg wygląda, troche sie wystraszyłam narokozy - bo jej w życiu nie miałam.

Agi28- byłyśmy razem na październik 2009

Agniesia-bardzo mi prykro
zabiegiem naprawde sie nie martw
narkoza jest pełna ale nie masz co sie martwic,przewaznie po zabiegu wypuszczają po paru godzinach do domku, nic nie bedziesz czula, mozesz plamic, a kolejengo okresu spodziewaj sie nawet do 9 tygodni po zabiegu, ja mialam po 5 tyg, niektóre mają normalnie po 28 dniach.

reklama
Hej Agi dziękuje... u mnie jako tako leci... bywało lepiej ale staram się nie narzekac :tak:

hej Syla i Alicja

Agniesia... witaj wśród nas - aniołkowych mam...bardzo mi przykro że tutaj trafiłas... dla Twojego Aniołka
[*]

Zabieg jest pod narkozą, nic nie czujesz... jest anestezjolog przy Tobie więc nie ma sie czego obawiac... przytulam Cie mocno... trzymaj sie jutro kochana !

Do góry