reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam ....

Ostatnio chyba do Was zawitałam w sobote , dzis poniedziałek i mam mnóstwo zaległosci ...Ehh ale piszecie duzo....Troszeczke nadrobiłam zaleglosci ale nie zawiele takze jakby co to wybaczcie

Przede wszystkim witam nowe aniołkowe mamusie bardzo mi przyrko ze i Was to spotkalo (*):-(

Iławianko duzo zdrówka zycze dla Twojej mamy ....a Tobie duzo sily

Kingus wydaje mi sie ze nie ma co sie bac, bo raczej ciało przystosowuje sie do ciazy i naciaga sie ...czasem jest to bolesne ale zawsze dla pewnosci mozesz isc do lekarza:happy:

Angelika ale sliczny piesio a jaki słodki był jak był malenki :-)

Alla spokojnie sie wyrobisz masz jeszcze troszke czasu na przygotowanie wszystkiego;-)

Cyniczna piekny suwaczek :tak:

Alutka ...coreczka dorosleje :-)

Gabi gratuluje spacerku wczorajszego !:happy:

Pixelko podpisuje sie pod dziewczynami .......swietne zdjecie no i swietnie ty wygladasz!:-)

Mordoklejko czekamy na Ciebie, kiedy sie rozpakujesz...:confused:

Dlaczego tak ...sliczne zdjecie ,maluszek cudny ! ;-)

Edytko jakos mało Cie ..... wiem mnie tez prawie nie ma ale ty ?? Guru nasze gdzie sie podziewa ?:-(

Aga28 ...odezwij sie ....:-(

Enka gratuluje dwóch kreseczek !!!!:-)

AgaAj,Pati,Ola,Anetko, Selenko,Syla28,Magdalena26,Karola71 ,Hania,Koti,Karola322,Ona,Mala,Anesto,KasiekKm,Pyzuniagaj,Mircia
Alicja,Also,i wszystkie niewymienione dziewczyny pozdrawiam i zycze milych i spokojnych snów a pozniej słonka i usmiechów

U mnie powolutku ze zdrówkiem lepiej , wczoraj wypoczywałam przy boku mezusia ;-)a dzis zakupki robilismy .... Maz w pracy na nocke a ja bez niego jakos zasnac nie umiem... Ale trzeba spróbowac zasnac bo oczka sie kleja ....Tazke dobranoc mówie i znikam .. papap

reklama
Dzień dobry :-)

Marti cieszę się że wszystko w porządku :tak: ale przyznam Ci się szczerze ze ja jestem panikara... i w takich sytuacjach też wymyslam najgorsze scenariusze :zawstydzona/y:

Angelka dziękuje...:tak: BTW... śliczny psiak :-D nic tylko przytulac :-D

Iławianka
życzę dużo zdrówka dla Twojej Mamusi !!!:tak:

ruda z tym współżyciem to różnie mówią. Mnie ginka powiedziała że po pierwszej @, później że można jak plamienia ustaną ale koniecznie trzeba się dobrze zabezpieczyc... ja "uległam chyba po 3 tygodniach... i odpukac nic złego się nie działo:tak:

Edytko gdzie się podziałaś ? :happy:

Carri dobrze że chorubsko odganiasz :tak:

Danula... trzymaj się dzisiaj kochana !!! jestem z Toba myślami...

Alutka, Also, pyzuniagaj, pixella, Iza (ola), Pati.b, Alicja, Koti, Hania, Magda26, Mordoklejka, dlaczegotak, selena, sonita, scarlet, kinguś, kasiek, Agi28, cyniczna, Gabi, Syla, karola71, Mircia i wszystkie dziewczynki których nie wymieniłam pozdrawiam gorąco !!!

Hej dziewczynki moje kochane :-D
Kinguś jak sie dzisiaj czujecie:confused::confused::confused:
Alutka gratulacje Małej kobietki w domu :-D:-D
Iławianka 3 mam mocno kciuki za Twoja mame :tak:
wczoraj bylismy u kjsiedza takiego młodego spisywalismy protokół jak biendy sie przejal swoja role to masakra myslam ze padne ze smiechu :-D
dzisiaj jeszcze jedziem do fotografa ustalic co i jak i to chyba wsio jak na razie :-D
wiekszosc rzeczy mamy juz za soba uffff:happy:

Cześć dziewczyny
Doczytac te całą waszą produkcje to naprawdę jest wyczyn....ale sie udało.

Mireczko gratuluję Adrianka
Enka bardzo się cieszę z Twoich dwóch kreseczek
Dlaczegotak Oli cudny.
Magdalenko nie bierz narazie zadnych leków, jak juz nie dasz rady to idx do swojego lekarza rodzinnego, on napewno przepisze ci cos co nie uzaleznia tak bardzo. Ciężko jest wyjśc z takich leków jak zaczniesz je juz brać. Mam nadzieje że dzisiaj sie udało spanko?
Witam cię Mama Sówka. Dla Twojego Aniołka (*) ja po pierwszym zabiegu @ dostałam po 5 tyg, a teraz czekam na pierwszą @ po drugim zabiegu.
Alutka dobrze że Twój tato juz jest w domku i wszystko jest dobrze. Gratuluję małej kobietki w domu.
Allaa widzisz kochana nie ma czym się narazie martwić. Wszystko bedzie ok zobaczysz.
Iławianka jak jestes tak od rodziny daleko to nigdy nie dopilnujesz, trzymam kciuki za ciebie żebys dała radę ze wszystkim i za Twoja mamusię również. Ja schowałam wszystkie usg, bo za każdym razem jak na nie patrzyłam to łapałam strasznego doła.
Aga AJ masz racje nasze Aniołki nie chciałyby zebysmy się smuciły. Ale czasami to jest silniejsze odemnie i mam wrażenie że nigdy sie nie skończy.
Kingus i jak Twój brzuszek lepiej juz?
Angelka śliczny psiuńcio, a taki była malutki a teraz taki brytan z niego.
Carri to prawda dawno cię nie było, tez się martwiłam. Ciesze się że juz zdrowiejesz ( to napewno zasługa boku twojego mężusia).
Anetko nic nie piszesz co u Ciebie? No niezły ten link...
Ola, dziekuje za pamięć buziaki dla Ciebie.
Słodziutka kochanie teraz znowu Ciebie mniej. Ale tak juz chyba byc musi, że jak ty jestes to mnie nie ma i odwrotnie.
Alicja zdrówka życzę.

Wszystkie nie wymienione dziewczynki buziam mocno.

A ja miałam ostatnio kiepskie dni. Nawet mam z tego powodu wyrzuty sumienia. Moja koleżanka w piatek urodziła synka. Bardzo się cieszę że wszystko z nia jest ok, że synek zdrowy, że maja swoje szczęście, ale w serduszku zakuło. Miałysmy razem chodzic w ciązy, ja miałam rodzic miesiąc po niej.
Coraz szybciej zbliza sie ten dzień kiedy byłby ze mna maluszek i jest mi z tym bardzo ciężko.

witajcie
megaprodukcjo!!!!

Kingus mam nadzije ze lepiej sie czujesz, grunt to nie pnikowac( i kto to mówi:baffled:)
ale jak boli u góry to napewno nie ciąza a maluszek jest tak malutki za napewno nie przez niego ten ból.
daj znac jak sie dzis czujesz!

reklama
hej Agi nie smutaj, po prostu mamy pod górke, ale w końcu sie uda!!! u mnie leci 16 tydzien a ja sie mrtwie tk bardzo ze nawet sobie nie wyobrazasz:-(

Do góry