reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
no aga pilnuj zeby nie przekraczalo 140, jak masz od czasu do czasu takie wysokie to nic takiego ale jak za kazdym razem to źle

Alla no juz czas na wyprawke;);-)
Agusia pilnuj cisnienia...
Syla mam pytanko do Ciebie..jesli moge to na priw napisze zaraz...

witam wszystkie dziewczy:-)nki

Madziu26 dziękuję za zaproszenie ;-) chyba nie unikniemy tych naszych dołków niestety :no: ja dziś byłam na badaniu i razem ze mna w laboratorium byla dziewczyna na badaniu ktg... poryczalam sie jak wyszlam z tego miejsca... :-(

Marti widzisz strach ma wielkie oczy ;-) ale latwo mi mowic :sorry2: cieszę sie ze wszystko ok i ze staranka bedą uskutecznione hi hi

Anetko trzymam kciuki za staranka, na pewno okażą się owocne

Słodziutka co tak Cię malutko dzisiaj???

Zrobilam dzis badanka na parvowirus i cytomegalię, jutro idę na morfologię i na tarczycę... Kurcze tamto miejsce, tamta poczekalnia... tak bardzo zle mi sie kojarzy i to laboratorium gdzie pobierano mi wtedy krew na test podwójny.... To samo miejsce a rzeczywistosc u mnie calkiem inna... ach...... :-(

reklama
Angelko wiem,ze latwo mowic ale jak czytam Twoja wypowiedz to doskonale Cie rozumiem..i napewno tu nie tylko ja..chyba kazda z nas przechodzi te okropne uczucia,te łzy...dzis szperalam w pudeleczku gdzie usg trzymam i tak znalazlam usg swoich jajnikow z czasow kiedy sie stralismy o dzidzie...przypomnialo mi sie jakie to ciezkie dni byly,tyle placzu..gorzkich łez..ehh a na gorze kupki usg od malej kropeczki do zarysow czlowieczka....ZYCZE WAM TEGO Z CALEGO SERDUCHA:-)

Do góry