reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam się w Wami kobitki, życzę miłego poniedziałku i zamieszczam filmik, który mnie poruszył.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=6oUI7yaoZnE"]YouTube - Dziewczynka, która na pięć minut zatrzymała świat.[/ame]

Enka GRATULACJE !!!!!!

Mama Sówka
witam wsród aniołkowych mam... dla twojego Aniołka
[*]
Iza (ola) smacznej kawki zyczę :-D

Sonita czesc :-D

alla...trzymam mocno kciuki !!!

Edytko... wizyta teściowe została przełożona... bo bardzo źle się czuła w sobotę... wiec mielismy spokojną sobotę:tak:

Wieczorkiem mykneliśmy na imprezkę urodzinową brata M... i zabawa była od 20.... do 4 rano :szok: wróciłam ledwo zywa... ale się wyhulałam...i nawet mój M ze mna zatanczyl:szok:

No i tak jak mi radziłyscie... wskoczyłam w sexi mini i kozaki:tak: muszę nmieskromnie przyznac ze nawet mnie sie bardzo podobałam;-)

Also, dlaczegotak, pixella, Alicja, Anesto, ozkane, mordoklejka Magdalena38, Mircia, Pati.b, Danula, scarlet, angelka, Carri, AgaAJ, Agair, Selena, Syla, Agi, Kasiek, Kingis, Katrin 357 (miło że wróciłas :-)), niusi@, cynicna, wróbelek, Hania, Koti, Karola71, jeżyk, iławianka, iza30, Alutka
i wszystkie dziewczynki których nie wymieniłam pozdrawiam gorąco !!!

Hej dziewczynki,, ja tylko na chwilkę,,,,:-D:-D:-D:-D

sprawdzam czy mordoklejka się rozpakowała,,,,,:-D:-D:-D:-Dale chyba nie....

Enka WIELKIE GRATULACJE<,,,teraz nie zamartwiaj się i dbajcie o siebie...:-D:-D:-D

Aga IRl.....kiedy to usg????? bo jajko znoszę,,,, heh ciekawa jestem co tam u ciebie buszuje w brzusio...;):-D:-D:-D

ALSO,,, jak Two suwaczek mknie,, matko już 31 tydz, zaraz będziemy czekać jak ty i gabi sie rozpakujecie,,,,,,,,,heh

Pixelko śłicznie wyglałaś z WIKI,, zgrabny brzusio, a mama modelka,,, urodziłaś i nie było widać,,heh ja walczyłam rok,,,,,,,zeby wrócić doformy,,,, a ile wyrzeczeń,, teraz też masz śłiczny brzusio,,,,,,..

Sonita witam,,,,,staranka rozpoczęte??? trzymam kciuki....
OLCIA, DANULA, WITAM i życze miłego dzionka......

Słodziutka,,, naprawdę na tych fotkach wyglądasz wystrzałowo,, jak to mój mąż by powiedział heh apetyczne ciacho....;).... sexi,,,heh.. dobrze głośno nie mówię bo WIESIU będzie zazdrosny,,,,heh:-D:-D:-D:-D

A u nas niedziela tym razem samotna z Igorkiem,,,, pogoda do bani....M na uczelni, moja mam tym razem też,,,,,,, wszyscy u niej robią jakąś specjalizacje.... i niestety ona też musiała,,,,heh.. ubolewa że pokrywa jej sie z FORUŁą..heh ona szaleje za tym, a nie ma jak nagrać...:zawstydzona/y: i juz płacze:-D
A Franio na szczęście aktywny,,,,,:-D:-D:-D lubi strasznie się wypinac tak,że po jednej stronie wystaje gulka, heh Igor tez tak robił i zgadujemy co on wypioł..... heh prze z to troche brzuch mi się stawia, mam nadzieję,że obejdzie się bez leków,,,,,,:tak::tak::tak:.. Igor tylko chodzi i bada mnie słuchawkami i prekłada rzeczy dl aFrania,, nia może się doczekać...
A co u CIEBIE kochana, jak TObie mineła niedziela.....???:-D:-D
wielkie buziole dla CIEBIE,,,,, pamiętam o mamie,,,,Twojej ZAWSZE.....:tak: zreszta tTy wiesz wszystko....:-D:-D

SELENKA.....ALICJA,ONA< .BUZIOL

MARLENKA< pati, Pysia, SZAFIREK, koti, Enka, magdalenka,Kaska,MAMA sówka KAROLA2, KAROLCIA, AGA AJ....( śniłaśmi się tylko ni epamiętam dokładnie co,,,,,:zawstydzona/y::-D), MIRCIA, dlaczegotak, postptaszyna, Agi, GAbi,ŚYLA Anesto, ALso, alla, kurcze ale nas jest a moja pamięć licha bu,,,,,,,:-D:-D:-D, Pati, HANka, Scarlet, OLCIA, IZa, jeżyk,aga irl,.......wszystkie pozdrawiam niewymienione też,,,,, i slęfluidki dla starających...~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

`

KAROLCIA MOJA trzymam za CIEBIE KCIUKASY:-D:-D
0

ozkane, mordoklejka Magdalena38, angelka, Carri, AgaAJ, Agair, Kingis, Katrin 357 ), niusi@, cynicna, wróbelek, iławianka, iza30, Alutka
. ANETKO...pozdrawiam

Ostatnia edycja:
HEJ ANETKO,,,, widzę,że nieźle zaszalałaś,,, no w takim stroju ,,,,dziwne,żeby chłopu się nie podobało,,hheh:-D:-D:-D:-D to teraz mykaj odespać,,,,hehe:-D:-D:-D:-D

ok ja narazie uciekam, bo mały marudziże idziemy do babci dziadzia lody zanieść,,hehe:-D:-D:-D potem napisze,,,, buziolki dla wszystkich,,,,

Ten mój łobuz tak szaleje za dziadkami że szok,,,,,,,nie wiem czy nie bardziej za nimi niż za mna,,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale co tam bardzo się cieszę,,,,,:-D:-D:-D

Witam Was wszystkie dziewczynki:-)

Myślałam że wszystko już mam za sobą z każdym dniem bedzie coraz lepiej ale 2 dni temu dopadła mnie depresja, od tamtego czasu oka nie zmrużyłam i czuje sie fatalnie, dobrze że jest to forum bo jak czytam wasze posty to zawsze mi lzej na sercu:-(

Mama Sówka witaj w naszym gronie, bardzo mi przykro z powodu twojego maleństwa.

reklama
hej
moja kolezanka też tak miała ,córcia miała 3 miesiace a ona była w ciazy z synkiem,wszystko jest ok,dzieci cudowne:-)

Do góry