reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam się na chwilkę.

Eniu kochana naprawdę uwierz że fasolka którą nosisz pod serduszkiem rozwija się i potrzebuje mamy uśmiechniętej i zadowolonej. Spokojnie zapisz się na termin do ginka i czekaj. Niestety nic innego teraz zrobić nie możesz... baaaaa może i możesz coś dla siebie zrobić. ODPOCZYWAJ i myśl TYLKO pozytwnie.

Sylwia tak jak Gabi i ja podziwiam Ciebie. Naprawdę Ci się nie dziwię bo ja zapewne również miałabym schizy i ciężko byłoby mnie uspokoić.. tyle leżeć.. ehhhh
Tulę i wspieram jak tylko mogę choć tylko wirtualnie.

Asiu(Angelko) eehhh te dołki i dołki.. cóż my na nie poradzić możemy. Chyba nic. Trza przeczekać podnieść się i iśc dalej. Ale nikt nam nie zagwarantuje że droga będzie usłana różami. Po prostu zycie ...
Dostajesz po dupie - musisz się wziąść w garśc -podnieść i iść dalej! Bo jak Ty nie zadbasz o siebie to NIKT o Ciebie niestety nie zadba!

Sonita zapraszam do mnie... choć wczoraj odkurzałam.. dzisiaj czy jutro napewno nie zaszkodzi.. sprawdzisz jak będzie działać na "moich" podłlogach ;-)

Kusicielko gdzie jesteś? Opiłaś się cytrynówką?;-)

Alicja :* kochana Ty zapewne u babci! Wiesz już od dzisiaj będę trzymać kciuki za jutrzejsza wizytę i usg! Daj znać koniecznie jak i co

Allaa i jak się czujecie z KUBUSIEM???

Also(Alinka) gdzie się zapodziałaś nam? Tęsknimy

ALUTKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRACOCHOOOOOLIKKKKU!
Jak tatuś?

Marzenko na szczęście mój Wiesiu wszystko mi zostawia. W sumie zawsze mi mówi że jemu podoba się np to. Ale zdaje się póki co na mnie i jakoś źle na tym nigdy nie wychodzi ;-)i ponoć mówi że mam dobry gust ;-) Ale jak idziemy np do sklepu kupic coś dla mnie! Zawsze Go słucham bo wierzę mu jak nikomu innemu, nawet sobie!
A jakie panelki?
I gdzie Wasze zdjęcia?

Koti(Maja) witam wieczorowo.

Iza(Olcia) więc czekamy do jutra!

Magdalenko kochana pytałam i wołałam za Tobą. Bo znikłaś własnie tak... wiesz sama w jakich okolicznościach.
Czekamy wiec na to by wkońcu wszystko u Ciebie wyszło na prostą i być znów mogła zacząć się śmiać i cieszyć!

Enka - gratulacje i zaciskam kciuki:-)

Słodziutka - dzięki za pamięć i wyrozumiałość:zawstydzona/y: Mam nadzieję, że teraz będę mogła zacząć w końcu ufać lekarzowi, a nie wariować od nadmiaru info z netu, których nie umiem za dobrze poskładać w całość. Wnioski zawsze zmierzały do braku konkretnej metody leczenia w moim przypadku - co doprowadzało mnie do wykończenia nerwowego.

Dziewczynki, nawet nie nadrabiam tego, co natworzyłyście przez weekend... Ja byłam odcięta od komputera, bo mój M razem z Julką prawie cały weekend grali we dwójkę.

Czy któraś wie jak Mirusia???????? Zaczęło się czy nadal czekamy?

Enka, gratuluję :).

Buziaczki i dobranoc, zmykam do łóżka :).

also kochana, Mirka urodziła 14 marca przez cesarkę. Mały ma 52 cm i waży około 2370, ale modroklejka się chyba pomyliła. Może 3370? Jak wróci Mirka to się dowiemy.

dzień doooobryyyy:-)
mam nadzieję,że dla wszystkich będzie dobry
spadam na kawke na dół do kuchni,potem sie odezwę
pewnie już zrobiona tam na mnie czeka:-)

reklama
Selenka, dzięki za info! A Mordoklejka jeszcze w dwupaku??

Mirusia, gratuluję!!! Czekamy teraz na fotki Adrianka :))).

Cześć Ola!

Do góry