reklama
slodziutka_e
Fanka BB :)
Witam się na chwilkę.
Eniu kochana naprawdę uwierz że fasolka którą nosisz pod serduszkiem rozwija się i potrzebuje mamy uśmiechniętej i zadowolonej. Spokojnie zapisz się na termin do ginka i czekaj. Niestety nic innego teraz zrobić nie możesz... baaaaa może i możesz coś dla siebie zrobić. ODPOCZYWAJ i myśl TYLKO pozytwnie.
Sylwia tak jak Gabi i ja podziwiam Ciebie. Naprawdę Ci się nie dziwię bo ja zapewne również miałabym schizy i ciężko byłoby mnie uspokoić.. tyle leżeć.. ehhhh
Tulę i wspieram jak tylko mogę choć tylko wirtualnie.
Asiu(Angelko) eehhh te dołki i dołki.. cóż my na nie poradzić możemy. Chyba nic. Trza przeczekać podnieść się i iśc dalej. Ale nikt nam nie zagwarantuje że droga będzie usłana różami. Po prostu zycie ...
Dostajesz po dupie - musisz się wziąść w garśc -podnieść i iść dalej! Bo jak Ty nie zadbasz o siebie to NIKT o Ciebie niestety nie zadba!
Sonita zapraszam do mnie... choć wczoraj odkurzałam.. dzisiaj czy jutro napewno nie zaszkodzi.. sprawdzisz jak będzie działać na "moich" podłlogach ;-)
Kusicielko gdzie jesteś? Opiłaś się cytrynówką?;-)
Alicja :* kochana Ty zapewne u babci! Wiesz już od dzisiaj będę trzymać kciuki za jutrzejsza wizytę i usg! Daj znać koniecznie jak i co
Allaa i jak się czujecie z KUBUSIEM???
Also(Alinka) gdzie się zapodziałaś nam? Tęsknimy
ALUTKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRACOCHOOOOOLIKKKKU!
Jak tatuś?
Marzenko na szczęście mój Wiesiu wszystko mi zostawia. W sumie zawsze mi mówi że jemu podoba się np to. Ale zdaje się póki co na mnie i jakoś źle na tym nigdy nie wychodzi ;-)i ponoć mówi że mam dobry gust ;-) Ale jak idziemy np do sklepu kupic coś dla mnie! Zawsze Go słucham bo wierzę mu jak nikomu innemu, nawet sobie!
A jakie panelki?
I gdzie Wasze zdjęcia?
Koti(Maja) witam wieczorowo.
Iza(Olcia) więc czekamy do jutra!
Magdalenko kochana pytałam i wołałam za Tobą. Bo znikłaś własnie tak... wiesz sama w jakich okolicznościach.
Czekamy wiec na to by wkońcu wszystko u Ciebie wyszło na prostą i być znów mogła zacząć się śmiać i cieszyć!
Eniu kochana naprawdę uwierz że fasolka którą nosisz pod serduszkiem rozwija się i potrzebuje mamy uśmiechniętej i zadowolonej. Spokojnie zapisz się na termin do ginka i czekaj. Niestety nic innego teraz zrobić nie możesz... baaaaa może i możesz coś dla siebie zrobić. ODPOCZYWAJ i myśl TYLKO pozytwnie.
Sylwia tak jak Gabi i ja podziwiam Ciebie. Naprawdę Ci się nie dziwię bo ja zapewne również miałabym schizy i ciężko byłoby mnie uspokoić.. tyle leżeć.. ehhhh
Tulę i wspieram jak tylko mogę choć tylko wirtualnie.
Asiu(Angelko) eehhh te dołki i dołki.. cóż my na nie poradzić możemy. Chyba nic. Trza przeczekać podnieść się i iśc dalej. Ale nikt nam nie zagwarantuje że droga będzie usłana różami. Po prostu zycie ...
Dostajesz po dupie - musisz się wziąść w garśc -podnieść i iść dalej! Bo jak Ty nie zadbasz o siebie to NIKT o Ciebie niestety nie zadba!
Sonita zapraszam do mnie... choć wczoraj odkurzałam.. dzisiaj czy jutro napewno nie zaszkodzi.. sprawdzisz jak będzie działać na "moich" podłlogach ;-)
Kusicielko gdzie jesteś? Opiłaś się cytrynówką?;-)
Alicja :* kochana Ty zapewne u babci! Wiesz już od dzisiaj będę trzymać kciuki za jutrzejsza wizytę i usg! Daj znać koniecznie jak i co
Allaa i jak się czujecie z KUBUSIEM???
Also(Alinka) gdzie się zapodziałaś nam? Tęsknimy
ALUTKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRACOCHOOOOOLIKKKKU!
Jak tatuś?
Marzenko na szczęście mój Wiesiu wszystko mi zostawia. W sumie zawsze mi mówi że jemu podoba się np to. Ale zdaje się póki co na mnie i jakoś źle na tym nigdy nie wychodzi ;-)i ponoć mówi że mam dobry gust ;-) Ale jak idziemy np do sklepu kupic coś dla mnie! Zawsze Go słucham bo wierzę mu jak nikomu innemu, nawet sobie!
A jakie panelki?
I gdzie Wasze zdjęcia?
Koti(Maja) witam wieczorowo.
Iza(Olcia) więc czekamy do jutra!
Magdalenko kochana pytałam i wołałam za Tobą. Bo znikłaś własnie tak... wiesz sama w jakich okolicznościach.
Czekamy wiec na to by wkońcu wszystko u Ciebie wyszło na prostą i być znów mogła zacząć się śmiać i cieszyć!
slodziutka_e
Nie wiem jak Wy. Ale ja idem do męża.
Buziam wszystkie
pappapapappapatki
Miłego tygodnia pracy życzę Wam!
Buziam wszystkie
pappapapappapatki
Miłego tygodnia pracy życzę Wam!
angelka123
i tylko nadzieja......
Edytko miłej nocki!!!!!
;-)
ja tez zmykam, zaraz bedzie "Teraz albo nigdy" w tv;-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
ja tez zmykam, zaraz bedzie "Teraz albo nigdy" w tv;-)
magdalenka38
Enka - gratulacje i zaciskam kciuki:-)
Słodziutka - dzięki za pamięć i wyrozumiałość
Mam nadzieję, że teraz będę mogła zacząć w końcu ufać lekarzowi, a nie wariować od nadmiaru info z netu, których nie umiem za dobrze poskładać w całość. Wnioski zawsze zmierzały do braku konkretnej metody leczenia w moim przypadku - co doprowadzało mnie do wykończenia nerwowego.
Słodziutka - dzięki za pamięć i wyrozumiałość
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dobranoc
Dziewczynki, nawet nie nadrabiam tego, co natworzyłyście przez weekend... Ja byłam odcięta od komputera, bo mój M razem z Julką prawie cały weekend grali we dwójkę.
Czy któraś wie jak Mirusia???????? Zaczęło się czy nadal czekamy?
Enka, gratuluję
.
Buziaczki i dobranoc, zmykam do łóżka
.
Czy któraś wie jak Mirusia???????? Zaczęło się czy nadal czekamy?
Enka, gratuluję
Buziaczki i dobranoc, zmykam do łóżka
reklama