reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam Was wszystkie dziewczynki:-)

Myślałam że wszystko już mam za sobą z każdym dniem bedzie coraz lepiej ale 2 dni temu dopadła mnie depresja, od tamtego czasu oka nie zmrużyłam i czuje sie fatalnie, dobrze że jest to forum bo jak czytam wasze posty to zawsze mi lzej na sercu:-(

Mama Sówka witaj w naszym gronie, bardzo mi przykro z powodu twojego maleństwa.

Kochana zamęczysz się tym nie spaniem nie wolno tak, musisz zbierać siły moja droga ;-)

Mirka podobno we wtorek do domku, mały ma sie dobrze i ona tez
info mam od Madzi która wlasnie odpoczywa, bo w sobote upiekla 2 torty i 3 cista bo mąz wczoraj miał urodziny! i mieli gosci:-) ten maraton ciastowy nic nie pomógł mały siedzi twardo
heheh

dlaczegotak nie wiem czy pamiętasz POST PTASZYNE ona tez jest na wrzesniówkach a rodzila jakos jak ty;-)

a ja??
hmmm niech pomyśle
pomimo ogromnego doła, bólu pleców, pośladków, łopatek i głowy, pomimo ogromej nudy, i tego ze mi sie nic nie chce a przeciez nic robic nie musze, pomimo iz płacze sobie pare razy dziennie, pomimo ze mam schizy ze cos moze isc nie tak, ze kazde ukłucie a ja schizuje, ze zrywam sie w srodku w nocy bo poczuje cos miedzy nogami mokrego,
pomijając to wszystko to nawet jest ok.
no a tak poza tym to se leże i leże i leże....

reklama
Do góry