reklama
Witam Was wszystkie dziewczynki:-)
Myślałam że wszystko już mam za sobą z każdym dniem bedzie coraz lepiej ale 2 dni temu dopadła mnie depresja, od tamtego czasu oka nie zmrużyłam i czuje sie fatalnie, dobrze że jest to forum bo jak czytam wasze posty to zawsze mi lzej na sercu:-(
Mama Sówka witaj w naszym gronie, bardzo mi przykro z powodu twojego maleństwa.
Kochana zamęczysz się tym nie spaniem nie wolno tak, musisz zbierać siły moja droga ;-)
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
Mirka podobno we wtorek do domku, mały ma sie dobrze i ona tez
info mam od Madzi która wlasnie odpoczywa, bo w sobote upiekla 2 torty i 3 cista bo mąz wczoraj miał urodziny! i mieli gosci:-) ten maraton ciastowy nic nie pomógł mały siedzi twardo
heheh
dlaczegotak nie wiem czy pamiętasz POST PTASZYNE ona tez jest na wrzesniówkach a rodzila jakos jak ty;-)
info mam od Madzi która wlasnie odpoczywa, bo w sobote upiekla 2 torty i 3 cista bo mąz wczoraj miał urodziny! i mieli gosci:-) ten maraton ciastowy nic nie pomógł mały siedzi twardo
heheh
dlaczegotak nie wiem czy pamiętasz POST PTASZYNE ona tez jest na wrzesniówkach a rodzila jakos jak ty;-)
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Dzisiaj piję cały dzień meliske to moze wreszcie wieczorem zasne:-(
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
a ja??
hmmm niech pomyśle
pomimo ogromnego doła, bólu pleców, pośladków, łopatek i głowy, pomimo ogromej nudy, i tego ze mi sie nic nie chce a przeciez nic robic nie musze, pomimo iz płacze sobie pare razy dziennie, pomimo ze mam schizy ze cos moze isc nie tak, ze kazde ukłucie a ja schizuje, ze zrywam sie w srodku w nocy bo poczuje cos miedzy nogami mokrego,
pomijając to wszystko to nawet jest ok.
no a tak poza tym to se leże i leże i leże....
hmmm niech pomyśle
pomimo ogromnego doła, bólu pleców, pośladków, łopatek i głowy, pomimo ogromej nudy, i tego ze mi sie nic nie chce a przeciez nic robic nie musze, pomimo iz płacze sobie pare razy dziennie, pomimo ze mam schizy ze cos moze isc nie tak, ze kazde ukłucie a ja schizuje, ze zrywam sie w srodku w nocy bo poczuje cos miedzy nogami mokrego,
pomijając to wszystko to nawet jest ok.
no a tak poza tym to se leże i leże i leże....
reklama
Dzisiaj piję cały dzień meliske to moze wreszcie wieczorem zasne:-(
Kochana tylko spokojnie musisz odpoczywać i to dużo