reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

gosia wyglada jak mała ksieżniczka

hej andzi :-) ja zmykam kolacyjke robic bo az mnie zsie z głodu haha a M siedzi w garażu juz prawie 2h chory będzie zimno na dworzu ide na niego pokrzyczec

reklama
Dlaczegotak....super ,my tu bedziemy Wam dzielnie kibicowac......

Dziewczynki a tak spędza się czas na BB.....

Załączniki

• SN850064.jpg
    SN850064.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 42
witaski dziewczynki, podczytuje was troche :) ale i tak nie nadążam haha :-D Mirka gratulacje!!!!!!! tak się ciesze że kolejna kruszynka przyszla na świat :).
A ja tak jak carri chora jestem- znowu... katar mnie meczy. a na dodatek jak miałam jechac we wtorek na egzamin do katowic to w katowicach pocałowałam klamke wrrrr gosc nawet nie dal znac ze bo nie bedzie pajac jeden, a teraz ja z katarem który mnie męczy okropnie musze w pn znowu jechac razem z osobami które maja poprawke... chyba mu powiem do sluchu jak mi ocene wpisze :-D bo ja nie odpuszczam tak łatwo, jak doktorki chca szacunku od studentów to niech sami ich też szanują a nie najpierw mi pisze ze mam przyjechac a potem mimo ze mu pisze wiadomosc ze bede to on nie daje znac ze mam siedziec w domu!!!! znowu sie zdenerwowalam... no ale po za tym to wszystko jest u mnie ok :) nawet dziekan zgodzil sie przepisac mi oceny z 3 przedmiotow wiec mam do zdania w tym semestrze tylko 2 egzaminy i 4 zaliczenia czy jakos tak.. no ale to nie takie wazne, ważniejsze jest to że za TYDZIEN mam miec @ i licze ze to ostatnia @ na dlugie miesiace bedzie, no chyba ze przed ostatnia bo tak sobie wyliczylam ze jakby sie w tym cyklu nie udalo to w nastepnym jak sie uda to adam bedzie mial prezent na urodzinki i moja mama :) no ale to idziemy na zywiol, żadnego liczenia dni płodnych ani kudlactw akurat w te dni tylko raczej wtedy kiedy sie bedzie nam chcialo... enka1 gratulacje! pewnie zwidow nie mialas na tym teście :-) kurcze ale bym sie cieszyla jakbym mogla dac w prezencie mojemu marudzie pozytywny tescik to chyba bylby idealny prezent... no ale nie planuje rozmarzylam sie za bardzo :-DPozdrawiam slodziutka, selenka, szafirek, carri, aga irl, agnieszkaAj, angela, kigus, kasiekmm i pozostałe przyszłe mamy wkrótce wiosna wiec sloneczko dla nas wyjdzie. nowe dziewczyny witam serdecznie, trzymajcie sie ciepło i pamiętajcie że są tutaj osoby które jak tylko moga to was przytulą chocby tylko wirtulanie wtedy kiedy tego potrzebujecie, jesteśmy tutaj dla siebie wzajemnie i dla naszych aniołków żeby o nich zawsze pamiętac. przypuszczam że gdyby nie bylo tego forum wiele z nas wmawiało by sobie że poronienie to nic takiego że dzidzi nie bylo a dzieki temu ze jest bb mozemy PAMIĘTAC o ANIOŁKACH. DOBRANOC!!! :-)

Witam.. mam chwilunie. Siostra teraz pracowała na kompie ale przyszła mała i mama musiała iść spać z Niunią ;-)

Kusicielko no no no.. Karmi.. piękna kobieta ... Wiesiu zachwycony :crazy::rofl2::-D:tak:
Gosiaczkowi pięknie w niej i bez "przygotowania" to już sobie wyobrazam jak ją przyszykujesz jaka z niej będzie księżniczka!!

Zdechlunku nio to szkoda.. ale ja i tak Cię lubię :-p
Mówisz ze znów imprezka ale tym razem mamy!

Allaa kochana. Nie umiem Ci nic doradzić. Mogę tylko zapewnić o swojej modlitwie i wierzyć w to ze UDA się WAM! A wierzę w to naprawdę głeboko.
Kochana czy masz jakiś kontakt poza BB z którąś z nas? Bo jeśli to możliwe chciałabym wiedzieć co u Was!! Bo będę się martwić okrutnie jak znikniesz z BB.. jak będziesz na obserwacji.,
Trzymaj się choć wiem jakie to teraz ciężkie dla Ciebie. Ale naprawdę uważam że płytki jakoś można podnieść. I wszystko wróci do normy!

Haniu(Scarlet) dla kolegi męża (*)
Najlepiej byłoby dla Was "wrzucić na tzw luz" bo sami się zadreczycie swoimi myślami. Musicie znależć coś do Was będzie cieszyć. Odnaleźć siebie.. i radość życia. Wiem że to trudne ale nie niemożliwe. A jeśli odnajdziecie promyk to i odnajdziecie słońce! Tego Wam życzę!

Haniu nocna i jak synek??? Dokopał wszystkim?!!!!

Dlaczegotak piękna decyzja. Już czekam z niecierpliwością by Wam się udało! I by tegoroczne święta Bożego Narodzenia spędzać już w czwórkę! Tak jak marzycie.

Marzenko dziękuje i przesyłam całuski. Poproszę również o aktualne zdjęcia z wypadu!

Andzi i znów się nie zgrałyśmy.:sorry2: Ale wielkie dzięki.. Ty wiesz za co!

Kasiu(Szafirku) buziaczki wielkie!!

Ciekawe czy ktoś tutaj jest?

Maja a Ty masz bumelkę! I do tego nieusprawiedliwioną! I jeszcze brak odrobionego zdania domowego (brak zdjęć z nocy przed ślubne :blink::-p Czy miały być juz z ślubnej :sorry2:) nie wiem jak się wytłumaczysz!

Karolka "nowa" zobaczysz że z każdym dniem będzie lepiej. Póki co musisz przejść przez żałobę.. musisz dać sobie czas. Ale może wydać Ci się to dziwne .. ale z czasem znów zaczniesz się uśmiechać. Ale jak napisała AJ ból niestety nigdy nie minie tylko Ty nauczysz się z nim żyć.
Kochana i Ty musisz znaleźć sobie zajęcie.. odnaleźć radość życia. A zobaczysz ze czas do zielonego światełka od gina szybko minie i ani się obejrzysz a znów zaczniesz starania o swoje male szczeście!

AJ pisałam ostatnio z mężem Dilajli i chyba u nich wszystko OK. A później nie zgarłysmy się w czasie.. ale "chyba" gdyby coś się działo napisałaby.

Kochana lodziaro nie miałam jak napisać wcześniej ale również mnie gorąco rozczarowałaś brakiem zdjęć z przymiarki. Naobiecywałaś nam a Tu masz ci los...:wściekła/y::angry:

Gabi a jak Wy się czujecie?

Alutka miałam dzisiaj sen z TOBĄ w roli głównej!! i TO JAKI SEN :-D:rofl2::-):tak:

:szok::szok::szok: Maja i z czego TY się chcesz odchudzać :szok::szok::szok:?

Jaka lasencja z Ciebie wow! A mąż też całkiem całkiem :-p:-D:rofl2:
Wyglądacie razem pieknie!
I nie tłumacz się zepsutym laptopem.. lepiej inna wymówkę napisz .... że bolą cię nóżki.. czy jakoś tak :-p:crazy::-D

reklama
Do góry