reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie. Ja tylko na chwilke.
Mirka-gratulacje.
----------------------------------------------------------
A u nas dzis smutno:( zmarl meza kolega-bardzo bliski, z pracy,i niejest fajnie. I jeszcze kolezanka w ciazy nas odwiedzila,i mąż juz calkiem przybity. Bo patrzec na ciezarne niemoze a i taki smutek ma......
Oj ciezko ciezko dzisiaj.

reklama
Mireczko najserdeczniejsze gratulacje. Witaj mały Szkrabie wśród ciotek :)
Kochane przepraszam, że nie nadrobiłam zaległości ale nie było kiedy. Wczoraj byliśmy u lekarza, a potem na imieninach u mamy.
Niestety u mnie nie jest kolorowo. Lekarz skierował mnie do Akademii Medycznej na pare dni by przeprowadzic dokładne badania, bo mi płytki bardzo spadły. Łożysko juz się starzeje:( ale przepływy są ok. W poniedziałek jadę, by się zapisać na wolny termin do szpitala. Boję się okrutnie, całą noc nie przespałam...
Kubuś waży juz 1600 gram i z nim na szczęście wszystko w porządku, szyjka od skórczy też mi się nie skraca jednak bardzo bardzo się martwię......

witam i dobranoc

mircia jeszcze raz gratuluje...Adrianek drobniutki ale najwazniejsze ze zdrowy ... czekamy na foteczki
edziu iprezka to raczej nie byla przyjechala siora z M i siostrzencem na obiadek potem zrobilismy wypad do lasu na wieze widokowa ...tyle ze z lasu nie moglismy wyssc i tak lazilismy 2 godz szukajac drogi powrotnej...
dziekuje Ci za wszystko ,,,, zycze zdrowka dla niuni
alla kochanie trzymam kciuki...mam nadzieje ze to nic powaznego ...trzymajcie sie

Dobranoc laseczki moje kochane

Witajcie wieczorową porą......
Właśnie wróciliśmy z urodzin...i było nawet fajnie,mam nadzieję ze wkoncu moje stosunki z bratem beda się poprawiały......
Allaa.....wiem kochana ze łatwo mi się mówi ale staraj się nie stresowac bo przeciez wiesz ze to niedobrze dla Kubusia....poobserwują i w razie potrzeby Wam pomogą....wszystko będzie dobrze.....
Enka...nonono...trzymam kciukaski....
Alicja.....jestem juz tylko byłam na imprezce,kurczę a ja tak liczyłam ze zobaczę Twą kreację...buuuuuuuuu......
Selenka,Szafirek,Kasiek....;-)
Edytko...duzo zdrówka dla Natusi......

Wszystkim zyczę miłego wieczorku

Witajcie. Ja tylko na chwilke.
Mirka-gratulacje.
----------------------------------------------------------
A u nas dzis smutno:( zmarl meza kolega-bardzo bliski, z pracy,i niejest fajnie. I jeszcze kolezanka w ciazy nas odwiedzila,i mąż juz calkiem przybity. Bo patrzec na ciezarne niemoze a i taki smutek ma......
Oj ciezko ciezko dzisiaj.
bardzo mi przykro my też z mężem przeżywamy stratę naszego maleństwa ja miałam zabieg tydzień temu 6marca i też nie mogę dać sobie rady nie da o tym nie myśleć. ja też nie mogę patrzeć na kobiety w ciąży bo zaraz płakać mi się chce :-:)-:)-( ale mam nadzieję że czas goi rany i wszystko jakoś to będzie.

Skorzystam z okazji,że córeczka w kinie i trochę poklikam z wami.
Agus, miło,że jesteś.
Allaa, będzie dobrze, choć rozumiem Twoje nerwy. Płytki Ci spadły? Jak bardzo? Nie można tego jakoś podreperować? Nie znam się na tym za dobrze niestety..

Karola332....kochana kazda z nas potrzebuje czasu na przezycie Straty....wiem,ze łatwo mi się mówi ale tak jest,z czasem bedzie lzej,nie mówię ze przestanie bolec-bo tak nie jest ale nauczysz się zyć z Tą myslą i nieco inaczej na wszystko spojrzysz....wiem to po sobie,ból jest w sercu i kazdego dnia pamięta się o Tym ale jest inaczej......więc daj sobie czas...na smutek,łzy a nawet złośc......

Edytko.....proszę bardzo...wybacz jakośc ale to była pierwsza przymiarka na gorąco.......

Załączniki

• SN850069.jpg
    SN850069.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 39
  • SN850068.jpg
    SN850068.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 43
Wiatm ja tylko wpadłam na chwilke bo dziś czasu rak rodzinka się jutro zjeżdza na mamy imieniny i trzeba było troszke w kuchni postac :-)

MIRCIA GRATULUJĘ TOBIE I MĘŻOWI WSPANIAŁEGO SYNKA NIECH ROŚNIE ZDROWO I SPRAWIA WAM WIEL RADOŚCI, ADRIANKU KOCHANIE WITAMY NA ŚWIECIE :-)Mircia aTobie szybkiego powrotu do sił buziaczki

NO TO TERAZ CZAS NA WAS MADZIU I GABI :-)

Edi no niestety sms nie był do Ciebie, ale mało tego on został wysłany do wszystkich z mojej kom. haha ale jaja taki przypał już widze rachunek hahah

alla- ochanie nie denerwuj sie kochanie bedzie wszystko dobrze ja 3 mam kciuki

BUZIAM WAS DZIEWCZYNKI I ZMYKAM mam nadzieje ze jutro uda mi sie zajzeć choć na chwilkę życzę słodkich snów, i słonecznej pełnej radości niedzieli :-)))

reklama
Dzięki Angeliko.....przy najblizszej okazji wstawię fotkę "przygotowanej" Gosi do tej kiecki ....
Niusia...witaj
Kurcze zastanawiam się od pewnego czasu co dzieje się z Dilajlą...może któras wie?

Do góry