reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Wszystkie nowe Aniołkowe mamusie witam i tulę do serduszka .... szkoda ze trafiłyście tutaj ....

ale zobaczcie ... po najgorszej burzy wychodzi słonko ......

Enka kochana trzymam kciuki za te dwie kreseczki by naprawdę okazało się że to jest wymarzony dzidziuś który rośnie pod serduszkiem!!! A tak bardzo Ci kibicuję.. i wołam za Tobą..

Asiu kochana baw się dobrze!!

Izu(Carri) kochana nio to masz wesoło...mówisz śpiewało się hihihiii

iza30 i Ty się doczekasz ... zleci Ci ten czas.,. na kompletowaniu wyprawki dla dziudziusia i na samych przyjemnościach.

Witaj Marta co Ciebie tak mało.

Kochana zagladaj do nas czesciej jak bedziesz mogla brakowalo tu Ciebie :*
mam nadzieje ze juz wszystko u Ciebie wrocilo do normy

ja lece bo musze mojego kochanego futrzaka troch przystrzyc bo biedula nic juz nie widzi :rofl2:

Asiu przepraszam że tak pisze.. ale tutaj nerwowa atmosfera się zrobiła... i może nie weekendu w kinie Ci nie życzę ale wieczorku miało być :zawstydzona/y:

Carri to wracaj do zdrówka i smacznego życzę ....

Alicja ogól swoje zwierzątko.. buźka...

I pewnie zostałam sama :zawstydzona/y:

reklama
Do góry