reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mirka moje gratulacje dla mamy i taty a dla Adrianka duży buziak:-):-):-)

Danula mocno przytulam i przykro mi z powodu śmierci teścia,niedawno zmarł mój tata i wiem jak trudno jest sie pogodzić z śmiercią kogoś bliskiego.

Alicja no pewnie że kciuki zaciśnięte:-):-):-):-)

Witaj kasiek:-):-)buziak

Witam wszystkie Panie w tym sobotnim słonecznym u nas dniu:-):-):-)

reklama
Dzien Dobry kochane :-) Słonce swieci ja ledwo zywa ale z radoscia sie dzis z Wami witam :-)

Sonita gratuluje nowego telewizora ....teraz nic tylko zycze Ci milego ogladania !

Martusionek napewno zaswieci dla Was słonce i zobaczysz ze to szybko bedzie !
Ja tez dziewczyny robiłam toksoplazmoze , tarczyce, cytologie i jeszcze bede robiła sobie cytomagelie...i chyba na tym poprzestane

Edytko ale jestes zabiegana czyzby przez prace? Jakos przezyłam imprezke ,było swietnie ale nabawilam sie chrypki.

Bura trzymam kciuki by te palmienia nie byly groźne a dla Twoich Aniołków (*)(*)

Marti83 kazda z Nas sie obawia ....ale co nam pozostaje jak tylko spróbowac i byc moze cieszyc sie szczesciem!

Malutka ciesze sie ze u lekarza wszystko ok....zbiegiem czasu dostaniesz zielone swiatelko !

Also ty sie masz nie przemeczac !!!!!! A maz Ci zrobił miłą niespodzianke...... zapewne uradowałas sie ! Jeszcze kilka tygodni i bedziemy czekac z niecierpliwoscia na Ignasia :)

AgaIrl ale masz taksóweczke ...Nono !

Iławianko a ty jak zwykle kawalami nasz zasypujesz....

AgaAj miło ze napisałas, ja tez sie stesknilam ! Dobrze ze juz zdrowiejesz....Oj ty naprawde jestes zalatana .Dzis zycze miłych urodzinek,wierze ze bedzie dobrze

Anetko a ty znów cos upichciłaś.... ja nie mmoge .....chyba zaraz do sklepu ide po ciacho ....Chyba kiedys wybiore sie do Ciebie !

Karola322 jak bym sie czuła dobrze, to taki wyjazd by mi zapewne niezaszkodził.... Wypoczelabym, troszke sie zrelaksowała ...itd Ja bym jednym słowem pojechała...

PIEKNA INFORMACJA SOBOTNIA ......moje gratulacje MIRKA !!!!!!!!! No ja sie chyba popłacze z radosci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z okazji narodzin Waszego Maleństwa, które napełniło Wasz dom radosnym gwarem i ruchem, życzymy mu beztroskiego i zdrowego dzieciństwa, a wszystkim Wam - odkrywania nowych uroków wspólnego życia.

Danulatak mi przykro (*).....

Alicja ....zapewne cudnie bedziesz wygladac ! Ale i tak trzymam kciuki!

Gosia.....martwie sie, prosze odezwij sie !!!!

Korola,Hania,Dilajla,Cyniczna,Pati,Aga28,Mordoklejko,Scarlet
Sylwia,KasiekKm i wszytskie niewymienone dziewczyny goraco i serdecznie pozdrawiam

Mircia z całego serca gratuluje !!! :-D:-D:-D

Danula... bardzo mi przykro... przytulam mocno...

Carri... no zapraszam zapraszam... dzisiaj mam pieczone udka z kurczaka... specjalnosc mojego M:-)

zmykam zjesc jakies sniadanko :-)

mircia gratulacje!!!!witaj Adrianku!!!!!!!!
witam dziewczynki mam straszne zaleglosci w czytaniu...zagladalam tylko czy mircia juz rozpakowana ...a tu taka piekna wiadomosc ...az sie poryczalam

pozdrawiam i zycze milego dnia buziole czekam na gosci

MIRKA WIELKIE GRATULACJE:):):):):):):)W KONCU SIE DOCZEKALAS:):):) ADRIANKU E-CIOTECZKI CIE WITAJA BARDZO SERDECZNIE I CZEKAJA NA FOTECZKI

wszystkim zycze milego dnia:):):)
u mnie piekna pogoda slonko swieci az chce sie zyc:):):)
pozdrawiam

Witam:-D
Beatko odpocznijcie z gorszkiem .. dobrze ze i tak dajesz nam znaki. Buziaczki i do napisania!
Obiecałam ;-)

Mąż zabrał żonę na pierwszą w jej życiu partię golfa.
Dobre :-D:-D:-D:-D

Kochane Dziewczynki mój Synek jest zachwycony, że będziecie za Niego kciuki trzymały i kazał Wam bardzo podziękować. Napiszemy po zawodach jak Mu poszło :tak:
Czekamy ;-)

doradźcie mi coś 6 marca miałam zabieg a 27 kwietnia lecimy z mężem na tydzień do egiptu i tam byśmy bardzo chcieli zacząć się starać o nasze maleństwo ale nie wiem czy to nie za wcześnie fizycznie czuję się naprawdę dobrze. co wy byście zrobiły minął wtedy dwa maiesiące
Mi ginka pozwoliła po 2 @ się starać.

MIRKA Gratuluję :-):-):-):-):-):-):-)

Kochane 3 majcie kciukasy o 13 :D
bo wtedy przymiarken suukni bedzie a pozniej fryzjerek :-D:-D:-D
Super, wstawisz fotki :-)

W nocy zmarł mój teść po ciężkiej walce z rakiem
Bardzo mi przykro
[*]

Życzę wszystkim miłego dnia ;-);-)
Ja buszuje na allegro :-D:-D

Witajcie..ja znowu na chwilkę,piorę ,robie obiad,odkurzam,myję okna.......mam juz dośc ale chwilka przerwy na kawe musi być.....

Mireczko....
Gratulacje kochani...ciesze się ,ze Adrianek juz uśmiecha się do Mamusi i Tatusia,teraz tylko szybkiego powrotu do kondycji zyczę....czekamy na Was....

Danula....przykro mi bardzo,trzymaj sie kobietko.....

Wszystkie Was ciepło pozdrawiam.....
i zmykam........miłej soboty....

reklama
no to juz wiem wiecej wiec pisze

mały ma 52 cm i 2340 gr...była cesarka bo mały nie mógł sie wpasowac w kanał rodny-ale za długo mirki nie trzymali bo na porodówce była o 20 a o 6 rano juz była po cesarce! za 2 godziny ma wstac...czuje sie niezle, ale boli ja brzuch-bo wiadomo-macica sie obkurcza...poza tym na małego mówia stozkogłowy-domyslcie sie dlaczego....:-D:-D:-D

Do góry