reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczynki;-)

Dopiero co pisałam, że kończy mi się @ i zaczynam starania.
Pojawił się jednak problem ponieważ po miesiączce nadal mam plamienia:szok:
Czy któraś z Was orientuje się może czym to może być spowodowane?
Ostatnio miałam dużo stresu m.in miałam wirusa w komputerze i zniknęły mi wszystkie dokumenty potrzebne do stażu w pracy:-( do tego jeszcze zginął mi mój ukochany kot:-( echh...
Będę wdzięczna za każdą podpowiedz.

reklama
Cześć dziewczynki;-)

Dopiero co pisałam, że kończy mi się @ i zaczynam starania.
Pojawił się jednak problem ponieważ po miesiączce nadal mam plamienia:szok:
Czy któraś z Was orientuje się może czym to może być spowodowane?
Ostatnio miałam dużo stresu m.in miałam wirusa w komputerze i zniknęły mi wszystkie dokumenty potrzebne do stażu w pracy:-( do tego jeszcze zginął mi mój ukochany kot:-( echh...
Będę wdzięczna za każdą podpowiedz.

Marti musisz udac sie do ginka :-( takie krwawienia moga swiadczyc o wielu rzeczach, dlatego musisz skonsultować z lekarzem
Wszystko bedzie dobrze ;-)

czesc,

Gratuluje dzidziusia Mirciu!!!!!!!!!!! Buziaczki dla was!!!

Chyba dzis dobry dzien na dobre nowiny
oj napisalam wam o odkladaniu staranek i juz nie mysleniu o dzidzulku a tu rano test dla świętego spokoju i....................... ALE SIE ZDZIWIŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko nie wiem czy po prostu nie trzymalam za dlugo paska w pojemniczku. W pon. zobaczymy..........

Enka trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i znikam, bo dzisiaj mam natchnienie na porządki - chyba poczułam wiosnę.

Mireczko najkochańsza nasza Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Strasznie się cieszę Wracaj do nas jak najszybciej

no to fajnie ze juz Mirka ma z glowy poród i maluszka przy sobie:-) Drobniutki Adrianek za to długasny w stosunku do wagi:-)
teraz czekmy na foteczki

reklama
Ja się tylko przywitam i uciekam!
Gratulacje Mirka. Brawo, brawo Adrianek jest już z Wami.:-)
Ach... kiedy ja przywitam moją kruszynkę?
Pa, pa

Do góry