reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja też zmykam miłych snów i ........... a za 9 miesięcy
49.gif
Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
MAGDALENO26 wcześniej wyczytałam że jesteś z łodzi ja mieszkam w łodzi 4rok tu poznałam mojego męża a od 7 miesięcy jesteśmy małżeństwem.
fajnie że jest ktoś z tych samych okolic.
dziewczynki mam pytanie w piątek 6 marca po zabiegu przez 3 dni nie miałam wogóle plamienia dostałam infekcji i w poniedziałek dostałam antybiotyk drugi na wywołanie i skurczenie macicy przez dni dni plamiłam jeden dzień był przerwy i mam takie bóle od wczoraj jak bym dostała normalny okres. PROSZĘ NAPISZCIE CZY TO JEST MOŻLIWE ŻEBYM DOSTAŁA OKRES PO TAK KRÓTKIM CZASIE MINĄŁ DZISIAJ TYDZIEŃ DOPIERO

karola... napisałam Ci dzisiaj rano... na ten temat który teraz poruszyłaś...

Aga_ir fajne autko :-) mogłabym takie miec na wlasnosc... tylko ta kierownica po lewej stronie :szok:;-)

Edytko
szukuje sie wlasnie na wizyte teściowej ;-)

Danulka... miłej nocki Ci życze :tak:

a ja wlasnie ciasto upieklam, ciasto na pizze zrobione, M gotuje rosołęk na galaretki i zaraz będzie marynował udka... łomatko... mam dosc...
ale przynajmniej mieszkanie lśni :-D

Dobranoc dziewczynki... bo jeszcze troche roboty przed nami :):-D

karola... napisałam Ci dzisiaj rano... na ten temat który teraz poruszyłaś...

Aga_ir fajne autko :-) mogłabym takie miec na wlasnosc... tylko ta kierownica po lewej stronie :szok:;-)

Edytko
szukuje sie wlasnie na wizyte teściowej ;-)

Danulka... miłej nocki Ci życze :tak:

a ja wlasnie ciasto upieklam, ciasto na pizze zrobione, M gotuje rosołęk na galaretki i zaraz będzie marynował udka... łomatko... mam dosc...
ale przynajmniej mieszkanie lśni :-D

Dobranoc dziewczynki... bo jeszcze troche roboty przed nami :):-D
przepraszam ale jeszcze troszkę się głubię w tym naszym bb ale obiecuję że szybko to ogarnę:-D:-D:-D:-D:-D

Przyszłam zobaczyć czy Mirka już urodziła ale najprawdopodobniej jest w toku jeśli się nie odzywa:-)

Danula słyszałam o Sirko dobrze ale ostatnio ktoś mi powiedział że już nie wykonuje zawodu bo gdzieś tam podpadła ale jak widzę ktoś plotki rozsiewa więc jeśli jesteś zadowolona to nie zmieniaj ginki.Słyszałam że jest bardzo dobrym specjalistą.

Dobranoc wszystkim zmęczona jestem,cały dzień haftowałam kartki i padam.

Słodziutka czy jedna kartka może nie być haftowana?

Ostatnia edycja:
karola... nie ma sprawy :) nie przepraszaj:-)... po prostu napisalam Ci ze wczesniej dostalas odpowiedz na to samo pytanie:tak:

Aga_ir.. no pewnie bym sie przyzwyczaila... ale jakos tak nie moge sobie wyobrazic prowadzenia autka nsiedząc na miejscu pasażera ;-):-D

ale pizza pachnie w piekarniku.... :-p

Kochane Dziewczynki mój Synek jest zachwycony, że będziecie za Niego kciuki trzymały i kazał Wam bardzo podziękować. Napiszemy po zawodach jak Mu poszło :tak:

hej kobitki
pozdrowienia z wyrka :-(
Gabi normalnie czuje sie jakbym byla w twojej skórze tyle ze ty juz masz to z sobą, a ja juz 10 tyg leze a przedemną jeszcze 25 tyg,ciąży, no ale moze nie bede musiala potem lezec moze to przez tą operacje, mam nadzieje, chcialam jechac na swięta do rodziców, troche jodu powdychac nad morzem ale chyba nic z tego:-(
nudzi mi sie, nic mi sie nie chce nawet poczytac,leze jk taka kłoda i albo rycze ale myśle czy sie uda...uda sie prawda????
Uda się na pewno!!! My tutaj wszystkie za Ciebie (przepraszam-za Was) kciuki trzymamy :tak:

Mireczko czekamy z niecierpliwością na wiadomości a najlepiej na zdjęcia Adrianka :-D:-D:-D

reklama
doradźcie mi coś 6 marca miałam zabieg a 27 kwietnia lecimy z mężem na tydzień do egiptu i tam byśmy bardzo chcieli zacząć się starać o nasze maleństwo ale nie wiem czy to nie za wcześnie fizycznie czuję się naprawdę dobrze. co wy byście zrobiły minął wtedy dwa maiesiące

Do góry