reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mordoklejko dziekujemy Ci za informacje :-)

Adrianku witaj na tym świecie !!!:-):-)

Ale DZIS radosny dzionek ! U mnie tez słoneczko ale temperatura niezbyt przyjemna moze lepiej bedzie jutro :-)

mireczko ogromne gratulacje :-):-):-) wracaj teraz szybko do zdrowia.
jestem na tym forum od nie dawna ale też mocno trzymałam kciuki jak przeczytałam że czekasz na swoje maleństwo OGROMNE GRATULACJE:-):-):-):-):-):-)

Miruś, bardzo sie cieszę, gratuluję Rodzicom-czyli Wam obojgu i witam Adiego na świecie. Wracaj szybciutko, czekamy na zdjęcia malutkiego.

Alicja, dziękuję. Alez mi miło:tak::-)

Miłego weekendu kochane.:yes::rolleyes2::rofl:

Gratulacje dla młodych rodziców i Adrianka witaj rybko na tym świecie :)
Mireczko życzę ci szybkiego poworotu do sił i radości z synka :)
Kochaniutkie ja tylko na tylko na chwileczkę czasu mało pozdrawiam gorąco...
Edi, Selenka, Aguś ... jak zawsze :-)

Witam się i ja po pracy.

Mikuś dziękuje za wieści! Zdrówka i usmiechu Waszego Adiego na codzień Wam życzę. I spełnienia się w nowej roli!!

Kochane ja z pracki wróciłam.

Danula dla Twojego teścia (*) A za kuzyna.. się pomodlę..
Może jak poczatek roku nie należy do najlepszych to końcówka lub już środeczek będzie całkiem całkiem. Nie możemy tracić nadzieji.

Alicja ciekawa jestem efektów!!! Czekam z niecierpliowścią na FOTECZKI!!

martusionek kochana tak to jest z cytomegalią. Pisałam już wiele razy ale z racji tego że jesteś nowa na BB nie wiedziałaś o tym. Cytomegalia często własnie przechodzona jest bezobjawowo. A skutki jeśli się jest w ciąży są często tragiczne. I stąd często po poronieniu ginkowie się pytają czy nie miała pani "grypy" podczas ciąży. I niestety najgorsze jest to że z tym jak z katarem dzisiaj jest.. jutro nie ma.

Gabi a Wy jak się macie?

Marzenko mówisz imprezka? Hmmm... a co dobrego na niej będzie :-p
Dziękuje za wczoraj... i wogóle

Andzi kochana.. jak mija sobota u Was?

Alutka a Ty w pracy? Nasza pracocholiczko.??? Czekamy na Twe pościki i żarciki.. ehh umiesz postawić kropkę nad 'i' hehhehe

iławianka niedobra jesteś że nie chcesz zdradzić swego źródełka :sorry2::-p

Karolka (stara) kochana może być jedna bez haftu (jak już musi :-p:rofl2::-D;-);-);-)) żartuje kochana. Spoko.. Ze mną jak z dzieckiem.

Madziu(modrolkejko) a Ty jak się już czujesz? Może jakieś delikatne skrurcze przepowiadające?

Kasiu Szafirku a Ty kochana nie mów mi ze pracujesz :angry::-D:-D:-D

Kasiu(Kasiek) dziękuje. I za miłe komentarze na NK również!

Wszystkie kochane Was pozdrawiam i zmykam odpocząć bo zmęczona jestem...

paaa

Kusicielko wiesz co obiecałaś nam??? Hihihihih teraz będę Cię męczyć. A Ty normalnie to chyba nie umiesz odpoczywac? Cały czas motorek w "pupie:zawstydzona/y::-D" i heja do pracy? Kochana nie samą pracą człowiek żyje ;-);-)

Asiu Angelko i jak samopoczucie????

Haniu nocna koniecznie daj znać jak poszło synkowi. Bardzo mocno trzymam kciuki.!!!!! I czekam na same dobre wiesci.

Beatko kochana a co to za zakupoholizm? Co wykukałaś na allegro?

Zdechlunku a co u Ciebie kochana... Dziękuje za wczorajsze eski..:tak::tak: przypadły mi do gustu... choć nie do mnie :-(

Anetko i jak najazd teściowej? Ależ smakołyki robisz, następnym razem już mnie nie skusisz tylko na chleb ze smalcem :-p

Carri(Iza) nic lepiej u Ciebie? Mówisz jeszcze chrypka doszła? To coś Ty karaoke śpiewałaś hihihii czy taka z Ciebie gaduła?:-)

Szafirku (Kasiu) a Ty znów zapracowana jak widzę.? Ty też nie wiesz co znaczy odpoczynek?

Naprawdę już zmykam,

paa

Cze Edytko, nasza Gwiadeczko z NK :-) ;-)wlasnie pomylam okna, opogoda wymarzona na tego typu czynności hi hi
A moj D. robi wlasnie taki sufit jaki Ty masz, tzn. mam nadzieje ze z mojego opisu cos zrozumial hi hi

Drodzy Rodzice!!!
niech ten cudowny dzień przyjścia na świat Waszego dziecka na zawsze pozostanie w pamięci jako najszczęśliwsza chwila w życiu a dla Ciebie Adrianku niech zawsze na tym świecie świeci najcudowniejsze słoneczko bo właśnie nim jesteś dla rodziców buziaczki

reklama
Do góry