reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mordoklejko dziekujemy Ci za informacje :-)

Adrianku witaj na tym świecie !!!:-):-)

Ale DZIS radosny dzionek ! U mnie tez słoneczko ale temperatura niezbyt przyjemna moze lepiej bedzie jutro :-)

mireczko ogromne gratulacje :-):-):-) wracaj teraz szybko do zdrowia.
jestem na tym forum od nie dawna ale też mocno trzymałam kciuki jak przeczytałam że czekasz na swoje maleństwo OGROMNE GRATULACJE:-):-):-):-):-):-)

Miruś, bardzo sie cieszę, gratuluję Rodzicom-czyli Wam obojgu i witam Adiego na świecie. Wracaj szybciutko, czekamy na zdjęcia malutkiego.

Alicja, dziękuję. Alez mi miło:tak::-)

Miłego weekendu kochane.:yes::rolleyes2::rofl:

Gratulacje dla młodych rodziców i Adrianka witaj rybko na tym świecie :)
Mireczko życzę ci szybkiego poworotu do sił i radości z synka :)
Kochaniutkie ja tylko na tylko na chwileczkę czasu mało pozdrawiam gorąco...
Edi, Selenka, Aguś ... jak zawsze :-)

Witam się i ja po pracy.

Mikuś dziękuje za wieści! Zdrówka i usmiechu Waszego Adiego na codzień Wam życzę. I spełnienia się w nowej roli!!

Kochane ja z pracki wróciłam.

Danula dla Twojego teścia (*) A za kuzyna.. się pomodlę..
Może jak poczatek roku nie należy do najlepszych to końcówka lub już środeczek będzie całkiem całkiem. Nie możemy tracić nadzieji.

Alicja ciekawa jestem efektów!!! Czekam z niecierpliowścią na FOTECZKI!!

martusionek kochana tak to jest z cytomegalią. Pisałam już wiele razy ale z racji tego że jesteś nowa na BB nie wiedziałaś o tym. Cytomegalia często własnie przechodzona jest bezobjawowo. A skutki jeśli się jest w ciąży są często tragiczne. I stąd często po poronieniu ginkowie się pytają czy nie miała pani "grypy" podczas ciąży. I niestety najgorsze jest to że z tym jak z katarem dzisiaj jest.. jutro nie ma.

Gabi a Wy jak się macie?

Marzenko mówisz imprezka? Hmmm... a co dobrego na niej będzie :-p
Dziękuje za wczoraj... i wogóle

Andzi kochana.. jak mija sobota u Was?

Alutka a Ty w pracy? Nasza pracocholiczko.??? Czekamy na Twe pościki i żarciki.. ehh umiesz postawić kropkę nad 'i' hehhehe

iławianka niedobra jesteś że nie chcesz zdradzić swego źródełka :sorry2::-p

Karolka (stara) kochana może być jedna bez haftu (jak już musi :-p:rofl2::-D;-);-);-)) żartuje kochana. Spoko.. Ze mną jak z dzieckiem.

Madziu(modrolkejko) a Ty jak się już czujesz? Może jakieś delikatne skrurcze przepowiadające?

Kasiu Szafirku a Ty kochana nie mów mi ze pracujesz :angry::-D:-D:-D

Kasiu(Kasiek) dziękuje. I za miłe komentarze na NK również!

Wszystkie kochane Was pozdrawiam i zmykam odpocząć bo zmęczona jestem...

paaa

Kusicielko wiesz co obiecałaś nam??? Hihihihih teraz będę Cię męczyć. A Ty normalnie to chyba nie umiesz odpoczywac? Cały czas motorek w "pupie:zawstydzona/y::-D" i heja do pracy? Kochana nie samą pracą człowiek żyje ;-);-)

Asiu Angelko i jak samopoczucie????

Haniu nocna koniecznie daj znać jak poszło synkowi. Bardzo mocno trzymam kciuki.!!!!! I czekam na same dobre wiesci.

Beatko kochana a co to za zakupoholizm? Co wykukałaś na allegro?

Zdechlunku a co u Ciebie kochana... Dziękuje za wczorajsze eski..:tak::tak: przypadły mi do gustu... choć nie do mnie :-(

Anetko i jak najazd teściowej? Ależ smakołyki robisz, następnym razem już mnie nie skusisz tylko na chleb ze smalcem :-p

Carri(Iza) nic lepiej u Ciebie? Mówisz jeszcze chrypka doszła? To coś Ty karaoke śpiewałaś hihihii czy taka z Ciebie gaduła?:-)

Szafirku (Kasiu) a Ty znów zapracowana jak widzę.? Ty też nie wiesz co znaczy odpoczynek?

Naprawdę już zmykam,

paa

Cze Edytko, nasza Gwiadeczko z NK :-) ;-)wlasnie pomylam okna, opogoda wymarzona na tego typu czynności hi hi
A moj D. robi wlasnie taki sufit jaki Ty masz, tzn. mam nadzieje ze z mojego opisu cos zrozumial hi hi

Drodzy Rodzice!!!
niech ten cudowny dzień przyjścia na świat Waszego dziecka na zawsze pozostanie w pamięci jako najszczęśliwsza chwila w życiu a dla Ciebie Adrianku niech zawsze na tym świecie świeci najcudowniejsze słoneczko bo właśnie nim jesteś dla rodziców buziaczki

reklama
Do góry