reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Edziu...ja również....
Ale dzien naprawde miałam zalatany...rano na pocztę...kiecka sliczna i nawet pasuje na Gosiaczka,potem do przedszkola-zapisac mała do zerówki,potem latałam po miescie za prezentem dla bratanka,zakupy,obiad,sprzątanko,potem musiałam zawiesc mała na kinder-bal,potem dalej po sklepach,jeszcze wpadłam do rodziców i na koniec po Gosię....ehhhh nalatałam się dziś....Mam dośc nogi mnie bolą,po tej chorobie jakos chyba wyszłam z wprawy od biegania....

Ostatnia edycja:
reklama
Dobra dziewczynki nie wiem jak Wy :-p Ale ja idem do męża...

Buziam Was wszystkie i każdą z osobna

Całuje i życze udanego weeekeenndu!

Maja obiecałaś dzisiaj zdjątka! Już niewiele czasu Ci zostało :sorry2::-D

To prawda cieszy zwłaszcza ze dziś piątek 13...choć ja przesądna nie jestem,jurto na kolejne urodziny a nie ukrywam,ze z bratem dobrze nam się nie uklada....ale nas zaprosił więc idę-a co........
Wogóle jakoś jestem tak dziwnie podekscytowana.....zapisałam Gosie do zerówki,jejku jak ona urosła...juz czas "odciąc" pępowine i posłac mała do "ludzi"...dziwne uczucie.....
Ja tez zaraz idę.....bo kolacyjke dopiero szykujemy.......a i dziecię trza połozyc.....
Edytko...ja juz coraz lepiej ale @..............daje się we znaki....
Doranoc Edytko,pozdrów Wiesia.......

Ostatnia edycja:
Kusicielko będziesz z niej dumna.. (z Gosi) jak będzie maszerować do przedszkola. A widzę po siostrzeńcu jak wiele radości dziecku może dać Ono.
Wkleisz zdjęcie Gosi w tej pięknej sukni?
Udanej imprezki jutro. U nas niestety odłożona z powodu choroby solenizantki!

Nie nie dziś.. Ale w najbliższym czasie!
Dobranoc kochana! Wiesiu ucałowany!
Dziękuje w imieniu Natalki.

Słodkich snów a przed tym miłego wieczorku!

paaaaaaa

Cieszę się że kawały poprawiają humorki ale nie zdradzę mojego żródełka jeszcze na pewno mi się przyda. Wróbelku piękne brzusio. Witaj Agnieszko Aj - jak zdrówko? Słodziutka miłego przytulanka!

reklama
Do góry