reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
buziaczek edzia do juterka i prosze tyle nie pisac bo ciezko to wszystko przeczytac ....
ps edytko prosze o eska jak dzidzie beda sie rodzic Buziaczki

Kasiekk,Ty to dopiero kwitnąco wyglądasz.
Alutka,dobrze,ze już po operacji.
Mirka,tylko u fryca nie ródż:rofl2: (a może mały miałby czesanie gratis).
Ja o fryzjerze marzę.No niech mi się tylko suwaczek leżeniowy skończy;-)
Wszystkich pozdrawiam serdecznie.Dziękuję za przesadzone komplementy:-p
Przepraszam,że nie odpisuję wszystkim,ale nie mam do tego głowy:zawstydzona/y:
Buziaki.
Już się umówiłam z moja fryzjerka, że w razie czego to mnie na porodówkę zawiezie:rofl2::-p:-D

ależ produkujecie...... człowiek czyta i czyta

Sylwia wspaniała wiadomość, twoje maleństwo ma się dobrze więc nie pozostało nic innego niż słuchanie lekarza i leżenie..... wiem że dobrze mówić ale Gabi jest naprawdę wzorem do naśladowania....... ty też dasz radę, a my będziemy zawsze z tobą:-):-):-)

Mircia no to zrób się na bóstwo:-D, fakt Adrianek czeka na ładną mamusię

Madzia już też czekamy na Juniorka (czy może jest już imię???), jeszcze troszkę i zobaczy ten świat z drugiej strony.....

buziaczki na dobranoc
ja jutro pracuję więc proszę dużo nie produkować:-)

dobra dziołchy doczytałam uffff
barldzio baldzio dziekuję za pamięć i zyczonka no i za kwiatki, baloniki, torcik( Lodziaro - to wy miałyście przytyć a nie ja ja juz mam 10hkg na plusie i dziękuję ;-) - złośliwe to , że nie wiem co i pamiętaj jak beziesz jadła tyle bananów to w suknie nie wejdziesz ;-) - żarty oczywiście muszą być
a tak serio to DZIĘKUJĘ WAM, ŻE JESTEŚCIE KOCHANE
edi - wiem wiem :-)
andzi - dziekuję za smska i za pamięć 3 maj sie kochana i kuruj zdrówka i precz z infekcjami
AgaIR - wiesz te kiełbaski to chyba jednak będzie chłopak
Mircia - a ja tu myślałam, że mi adrianek prezent zrobi i się w końcu wykluje a tu masz babo placek on idzie w zaparte
Alutka - ciesze się, że z tata juz lepiej buziolki
modroklejka - Ty biedulko też w dwupaku co te wasze dzieciątka jakiś zwiażek zawodowy załozyły czy cio :-) 3 maj sie kochana i życzę wszystkiego dobrego w tak smutny dla Ciebie dzień
Syluś cieszę się , że z maluszkeim wszystko ok :-) a Ty leniu**** puki możesz kochana potem nie bedzie spania :-) bzuiaki
to chyba tyle jeśli kogoś pominełam to przepraszam buziaczki słodkie i spokojnej nocki Wam życze papa

Witam!
dołączam do waszego grona. 7.03 odszedł ode mnie mój długo oczekiwany ANIOŁEK. był ze mną tylko 9 tygodni. Teraz bardo mi go brakuje .nie umiem nadal tego wszystkiego zrozumieć dlaczego tak się stało czemu...
od początku ciąży czułam się dobrze tylko tego dnia w piątek półtora godziny przed zaczął boleć mnie brzuch a potem te krwawienie i mój krzyk i przerażenie w oczach męża. szpital, na izbie przyjęć jeszcze było moje maleństwo we mnie . Położono mnie na sali z kobietami w zaawansowanej ciąży . całą noc przepłakałam nad ranem o godzinie 4 wstałam do łazienki. I te wielkie chlupniecie krew i pustka.Zaszłam do pielęgniarek i powiedziałam . Jedna tylko powiedziała "No to po wszystkim"Poszłam z płaczem potem rano obchód jeden i drugi, USG i lekarz powiedział "Tutaj nic już nie ma, musimy panią wyłyżeczkować" Po zabiegu została dalej w tej samej sali z tymi samymi kobietami , podłączono im ktg ich dzieciaczków serduszka biły a moje serduszko już dla mnie nie zabije. To było straszne....
Jest mi bardzo ciezko. Przed rodzina udaję e wszystko ok ale tak naprawdę siędzę sama i ryczę tak bardzo mi go brakuje....
Czy kiedyś i dla mnie zabije serduszko i będę mogla się cieszyć swoim maleństwem....
Cześć Kochana. Szkoda, że poznajemy się w takich okolicznościach, ale dobrze trafiłaś. Tutaj jest ogrom zrozumienia i wsparcia. Wszystkie tutaj jesteśmy po stracie, ale dużo dziewczyn urodziło zdrowe dzieciaczki i dużo jest w ciąży i to daje nadzieję, że po każdej burzy wychodzi słonko. Wiem, że ciężko w to teraz uwierzyć, ale tak jest. Przytulam Cię mocno.

cześć dziewczynki :-) witam was jako świeża mężatka :-)

mam ograniczony dostęp do internetu, ale jutro już będę w domku i nadrobię zaległości w czytaniu.
wczoraj przyszla @ i trochę jestem nieżywa.
dziś ostatni dzień mojej podróży poślubnej u rodziców moich i mężulka (hihi), miałyście rację co do ślubu .... ten dzień będę pamiętać do końca życia, wspaniały i dawno się tak nie uśmiałam :-) Mieliśmy takiego kierownika USC, że prawie płakałam ze smiechu. Na koniec ceremoni zapytał w jakim sklepie buty kupiłam :rofl2::szok::rofl2:

całuję Was bardzo bardzo gorąco :-)

dzień dobry :-)

Koti no wreszcie się pojawiłaś :-D

Hania... Ty też cosik się opuściłas :szok:;-)

wróbelek... nie naciskam żebys się w sobie nie zamknęła ;-) ...ale wiesz...:-D dzisiaj czwartek :tak:

Carri i jak samopoczucie ?

Danulka jak się dzisiaj czujesz ?

Iza (ola) miotła naprawiona :happy:?

Ozkane... no to chyba już wiem w co sie ubiorę :tak:

Niusi@ jak tam ? pobalowałaś ?

Mircia
jak tam uparty Adrianek ?

Edytka coś Ty taka zapracowana ?

Hania, Kinguś, Pati.b, Also, Mordoklejka, Kasiek, Kinguś, sonita, selena, angelka, Magdalena, pyzuniagaj, pixella, dlaczegotak, syla. Agi, Alutka, cyniczna, karola71 (gdzie Ty?? ), marlenka, szafirek, jeżyk, enka, iławianka oraz wszystkie których nie wymieniła pozdrawiam gorąco !!!

reklama
Do góry