reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
buziaczek edzia do juterka i prosze tyle nie pisac bo ciezko to wszystko przeczytac ....
ps edytko prosze o eska jak dzidzie beda sie rodzic Buziaczki

Kasiekk,Ty to dopiero kwitnąco wyglądasz.
Alutka,dobrze,ze już po operacji.
Mirka,tylko u fryca nie ródż:rofl2: (a może mały miałby czesanie gratis).
Ja o fryzjerze marzę.No niech mi się tylko suwaczek leżeniowy skończy;-)
Wszystkich pozdrawiam serdecznie.Dziękuję za przesadzone komplementy:-p
Przepraszam,że nie odpisuję wszystkim,ale nie mam do tego głowy:zawstydzona/y:
Buziaki.
Już się umówiłam z moja fryzjerka, że w razie czego to mnie na porodówkę zawiezie:rofl2::-p:-D

ależ produkujecie...... człowiek czyta i czyta

Sylwia wspaniała wiadomość, twoje maleństwo ma się dobrze więc nie pozostało nic innego niż słuchanie lekarza i leżenie..... wiem że dobrze mówić ale Gabi jest naprawdę wzorem do naśladowania....... ty też dasz radę, a my będziemy zawsze z tobą:-):-):-)

Mircia no to zrób się na bóstwo:-D, fakt Adrianek czeka na ładną mamusię

Madzia już też czekamy na Juniorka (czy może jest już imię???), jeszcze troszkę i zobaczy ten świat z drugiej strony.....

buziaczki na dobranoc
ja jutro pracuję więc proszę dużo nie produkować:-)

dobra dziołchy doczytałam uffff
barldzio baldzio dziekuję za pamięć i zyczonka no i za kwiatki, baloniki, torcik( Lodziaro - to wy miałyście przytyć a nie ja ja juz mam 10hkg na plusie i dziękuję ;-) - złośliwe to , że nie wiem co i pamiętaj jak beziesz jadła tyle bananów to w suknie nie wejdziesz ;-) - żarty oczywiście muszą być
a tak serio to DZIĘKUJĘ WAM, ŻE JESTEŚCIE KOCHANE
edi - wiem wiem :-)
andzi - dziekuję za smska i za pamięć 3 maj sie kochana i kuruj zdrówka i precz z infekcjami
AgaIR - wiesz te kiełbaski to chyba jednak będzie chłopak
Mircia - a ja tu myślałam, że mi adrianek prezent zrobi i się w końcu wykluje a tu masz babo placek on idzie w zaparte
Alutka - ciesze się, że z tata juz lepiej buziolki
modroklejka - Ty biedulko też w dwupaku co te wasze dzieciątka jakiś zwiażek zawodowy załozyły czy cio :-) 3 maj sie kochana i życzę wszystkiego dobrego w tak smutny dla Ciebie dzień
Syluś cieszę się , że z maluszkeim wszystko ok :-) a Ty leniu**** puki możesz kochana potem nie bedzie spania :-) bzuiaki
to chyba tyle jeśli kogoś pominełam to przepraszam buziaczki słodkie i spokojnej nocki Wam życze papa

Witam!
dołączam do waszego grona. 7.03 odszedł ode mnie mój długo oczekiwany ANIOŁEK. był ze mną tylko 9 tygodni. Teraz bardo mi go brakuje .nie umiem nadal tego wszystkiego zrozumieć dlaczego tak się stało czemu...
od początku ciąży czułam się dobrze tylko tego dnia w piątek półtora godziny przed zaczął boleć mnie brzuch a potem te krwawienie i mój krzyk i przerażenie w oczach męża. szpital, na izbie przyjęć jeszcze było moje maleństwo we mnie . Położono mnie na sali z kobietami w zaawansowanej ciąży . całą noc przepłakałam nad ranem o godzinie 4 wstałam do łazienki. I te wielkie chlupniecie krew i pustka.Zaszłam do pielęgniarek i powiedziałam . Jedna tylko powiedziała "No to po wszystkim"Poszłam z płaczem potem rano obchód jeden i drugi, USG i lekarz powiedział "Tutaj nic już nie ma, musimy panią wyłyżeczkować" Po zabiegu została dalej w tej samej sali z tymi samymi kobietami , podłączono im ktg ich dzieciaczków serduszka biły a moje serduszko już dla mnie nie zabije. To było straszne....
Jest mi bardzo ciezko. Przed rodzina udaję e wszystko ok ale tak naprawdę siędzę sama i ryczę tak bardzo mi go brakuje....
Czy kiedyś i dla mnie zabije serduszko i będę mogla się cieszyć swoim maleństwem....
Cześć Kochana. Szkoda, że poznajemy się w takich okolicznościach, ale dobrze trafiłaś. Tutaj jest ogrom zrozumienia i wsparcia. Wszystkie tutaj jesteśmy po stracie, ale dużo dziewczyn urodziło zdrowe dzieciaczki i dużo jest w ciąży i to daje nadzieję, że po każdej burzy wychodzi słonko. Wiem, że ciężko w to teraz uwierzyć, ale tak jest. Przytulam Cię mocno.

cześć dziewczynki :-) witam was jako świeża mężatka :-)

mam ograniczony dostęp do internetu, ale jutro już będę w domku i nadrobię zaległości w czytaniu.
wczoraj przyszla @ i trochę jestem nieżywa.
dziś ostatni dzień mojej podróży poślubnej u rodziców moich i mężulka (hihi), miałyście rację co do ślubu .... ten dzień będę pamiętać do końca życia, wspaniały i dawno się tak nie uśmiałam :-) Mieliśmy takiego kierownika USC, że prawie płakałam ze smiechu. Na koniec ceremoni zapytał w jakim sklepie buty kupiłam :rofl2::szok::rofl2:

całuję Was bardzo bardzo gorąco :-)

dzień dobry :-)

Koti no wreszcie się pojawiłaś :-D

Hania... Ty też cosik się opuściłas :szok:;-)

wróbelek... nie naciskam żebys się w sobie nie zamknęła ;-) ...ale wiesz...:-D dzisiaj czwartek :tak:

Carri i jak samopoczucie ?

Danulka jak się dzisiaj czujesz ?

Iza (ola) miotła naprawiona :happy:?

Ozkane... no to chyba już wiem w co sie ubiorę :tak:

Niusi@ jak tam ? pobalowałaś ?

Mircia
jak tam uparty Adrianek ?

Edytka coś Ty taka zapracowana ?

Hania, Kinguś, Pati.b, Also, Mordoklejka, Kasiek, Kinguś, sonita, selena, angelka, Magdalena, pyzuniagaj, pixella, dlaczegotak, syla. Agi, Alutka, cyniczna, karola71 (gdzie Ty?? ), marlenka, szafirek, jeżyk, enka, iławianka oraz wszystkie których nie wymieniła pozdrawiam gorąco !!!

reklama
Do góry