reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek
witam sie i uciekam
mam mnostwo zajec jak zawsze i do tego musze sie uczyc bo we wtorek znow zlozylam papiery na licencje i tym razem(ostatnim juz) musze go zdac
witam sie i uciekam
mam mnostwo zajec jak zawsze i do tego musze sie uczyc bo we wtorek znow zlozylam papiery na licencje i tym razem(ostatnim juz) musze go zdac
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hej ola
lece za chwilke bo musze dziewczyny do szkol rozwiesc a pozniej z kolezanka ciezarna do szpitala na wizyte bo ona angielski kiepski ma wiec jej pomagam
lece za chwilke bo musze dziewczyny do szkol rozwiesc a pozniej z kolezanka ciezarna do szpitala na wizyte bo ona angielski kiepski ma wiec jej pomagam
S
Sonita
Gość
Cześć dziewczyny!
Aga widzę, że jesteś skarbem dla wielu, wielu ludzi
A ja dostałam @, nie jest chyba źle, spóźniła się 4dni.
Odkurzacz zepsuty postaram się uczyć dzisiaj dużo na tą kolejną poprawkę...
Szaroburo, ponuro w trójmieście.
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia.
Aga widzę, że jesteś skarbem dla wielu, wielu ludzi
A ja dostałam @, nie jest chyba źle, spóźniła się 4dni.
Odkurzacz zepsuty postaram się uczyć dzisiaj dużo na tą kolejną poprawkę...
Szaroburo, ponuro w trójmieście.
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia.
Witajcie, ja juz po zabiegu. Puścili mnie po 5 godzinach. Fizycznie jest ok ale doła mam dużego.Wczoraj sporo krwawiłam a dzis lecą ze mnie skrzepy. Też tak miałyście? bo nie wiem czy to normalne i czy lecieć do lekarza.
S
Sonita
Gość
Gloria, to dobrze, że lecą skrzepy. To normalne oznacza, że macica się oczyszcza.
Najgorzej jakby nic nie leciało.
Dopiero jak będziesz miała gorączkę lub naprawdę będzie mocno się z Ciebie lało, lecisz na pogotowie.
Postaraj sobie jakoś umilić ten czas, nie skupiaj się na zabiegu itp.
Ja przed zabiegiem byłam w strasznym stanie, po wszystkim jakoś się wyciszyłam i uspokoiłam, chyba po prostu się pogodziłam z faktem i zaczęłam planować przyszłość wierząc, że czas leczy rany i tak szybko mija, że zaraz znowu będę w ciąży i wszystko będzie dobrze i o wiele dojrzalsze.
Słoneczko zaświeci dla Ciebie już niedługo zobaczysz
Dopiero jak będziesz miała gorączkę lub naprawdę będzie mocno się z Ciebie lało, lecisz na pogotowie.
Ja przed zabiegiem byłam w strasznym stanie, po wszystkim jakoś się wyciszyłam i uspokoiłam, chyba po prostu się pogodziłam z faktem i zaczęłam planować przyszłość wierząc, że czas leczy rany i tak szybko mija, że zaraz znowu będę w ciąży i wszystko będzie dobrze i o wiele dojrzalsze.
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Witam was wszystkie dziewczynki:-)
Tak czekalam na wiosne a u mnie w Łodzi biało:-( i zimno......
Tak czekalam na wiosne a u mnie w Łodzi biało:-( i zimno......
Gloria, to dobrze, że lecą skrzepy. To normalne oznacza, że macica się oczyszcza.
Dzieki Ci. Uspokoiłaś mnie, tym bardziej że mój gin nie odbiera telefonu. Na szczęście nic mnie już nie boli i nie mam gorączki. i powiem Ci że dzis też się wyciszyłam. Najgorzej było wczoraj jak sie wybudziłam to dostałam takiego ataku płaczu, że aż lekarz przyleciał- chyba puściło mnie to całe napięcie i musiałam się wypłakać. Dzis juz lepiej. Za tydzien wracam do pracy i mam nadzieję ze jak rzucę się w wir pracy to nie będę nad ty rozmyslać za duzo, tym bardziej że lekarz mnie uspokoił że nie ma w tym mojej winy, że płód był obumarły. Powiedział że natura tak zdecydowała i widocznie była jakas wada genetyczna. Mam się nie martwić i cierpliwie czekać 3 m-ce, a potem do roboty.
reklama
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
MIERZEJA.COM - Stegna - Ośrodek Wczasowy POLAM
dziewczynki prosze odwieźcie tę stron bo jest ranking na ilosc wejc, plissss
dziewczynki prosze odwieźcie tę stron bo jest ranking na ilosc wejc, plissss