reklama
Koti kochana, ja zapomniałam, że Ty jutro za mąż wychodzisz! Powiem Ci jak to w koglu moglu było, hehhe, oj długo Ty już panienką nie będziesz, o nie, heheh. A tak na poważnie to się wyśpij dobrze, bo jutro od rana będziesz miała urwanie głowy, ja poszłam spać o 2 w nocy a na 8 byłam już u fryzjera umówiona i trochę byłam niewyspana, chociaż niby tego nie czułam. Jutro przed Tobą wielki dzień, ja z wrażenia to przez całe wesele prawie nic nie zjadłam, a takie dobre rzeczy były, że teraz to aż mi ślinka leci, hehhe.
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Kochanie to jakbyś mieszkała tutaj gdzie ja (Kaszuby) to bys miała dzisiaj imprezę. U nas jest taki zwyczaj, że rodzina, przyjaciele, sąsiedzi przychodzą do panny młodej pod dom i tłuką butelki na szczescie, a pan młody raczy ich wódeczką, do tego są zakąski i impreza trwa tak do ok 24, a wspomnienia potem sa świetne. Impreza ta nazywa się Polter Abendhehe wieczór panieński ... raczej noc, bo dziś nie zasnę .
Poza tym dziwnie mnie brzuch boli, jakbym miała @ dostać.... dziś powinnam mieć wg. starych terminów. Mam nadzieję, że jutro mnie nie dopadnie
Ja dzien przed swoim slubie kompetowałam muzyke na wesele ... Poszłam spac około 2 w nocy spac a rano o 7 wstalam poszlam do domu kapiel,fryzjer ksoemtyczka ubranie i slub ....Tez nic prawie nie jadlam na slubie ....a pysznosci byly ze teraz zaluje hehe
:-)
:-)
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Dziewczyny gdzie się pochowałyście??????????????????
reklama