reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam:) jestem nowa na tym forum, zarejestrowałam się bo jak czytam wasze posty robi mi się lżej na sercu bo wy też to przeżyłyscie:(
Pierwszą ciążę poroniłam samoistnie w czerwcu 2008 i jakoś się pozbierałam, ale niestety 22.02.2009 poroniłam drugi raz w 4tc(według mojego lekarza był to 6 tc) i nie potrafie się tym razem pozbierać. Dobija mnie jeszcze fakt że nadal plamie. Za pierwszym razem nie byłam łyżeczkowana i macica bardzo ładnie sama się oczyściła po 7 dniach, za drugim razem byłam w szpitalu gdzie zrobiono mi USG po czym wypisano do domu również bez łyżeczkowania bo nic w macicy nie pozostało, po tyg od poronienia byłam na kontroli u mojego gin który ponownie zrobił mi USG i wszystko było ok, ale mija już 13 dzień a ja nadal plamie, czy u was było tak samo? bo zaczynam się martwić:zawstydzona/y: i tracę nadzieję że kiedykolwiek zostanę mamą:-(

reklama
Miruś, a ja pamiętam jak Ty test zrobiłaś i jak później się wszystkie o Ciebie martwiłyśmy jak byłaś w szpitalu a tu już lada dzień Adrianek będzie na zewnątrz! Buziaczki i już się nie możemy doczekać na zdjęcia jak urodzisz.

Magdalenka witaj na forum. Ja 2 razy miałam zabieg, wiem, że po pierwszym plamiłam tydzień, po drugim 1,5 tyg, potem chyba z tydzień czy 2 przerwy i znowu plamiłam. Nie wiem jak to jest po poronieniu samoistnym bez czyszczenia więc trudno mi odpowiedzieć na to pytania. Może zadzwoń do swojego ginekologa i się dowiedz.

Magdalenko dla Twojego maleństwa
[*]

ja miała zabieg w 13 tyg, krwawiłam równo 14 dni. Mnie gin powiedział że zazwyczaj po poronieniu plamienie trwa tyle co @ x 2. U mnie się sprawdziło. jeżeli masz wątpliowści, obawy, najlepiej skontaktuj sie z ginem.

Dziękuję wam serdecznie, rozmawiałam z moim lekarzem i niestety jak nie przestane plamić to czeka mnie zabieg:-(

oluniaa bardzo mi przykro, trzymaj się

Ostatnia edycja:
:-)Witam piatkowo :-) Przebrnełam przez to co napisałyscie wiec troszke Wam poodpisuje :-)

Aga28 tylko do mnie nie mów "Pani";-)

Angelika jak dzis zabek? Wciaz boli?:confused:

Haniu wiem ze CI ciezko ale tak jak dziewczyny pisały masz dla kogo sie usmiechac .....Tule Cie i wiem ze z biegiem czasu bedzie Ci lzej ... Musisz swoje troski wyplakac.... potem przyjdzie czas ze nauczysz sie z Tym zyc ....i bedzie dobrze

Agusia dla Twojego Aniołka (*) ...Dzis masz ciezki dzien...współczuje Ci ....Trzym sie ! I pamietaj jestesmy z Toba i wspieramy Cie duchowo

Gloria Magdalena witaj cie ....Dla Waszych Aniołków(*)..... Tak mi przykro ze i Was to spotkało:-(

Oluniaa tak mi przykro (*):-( Tule Cie ....:-(

Mirusia ja piszesz ze miałas jakies skurcze ...to sie ciesze !!!! Zaczyna sie powolutku cos dziac :-) Mircia a z gotowaniem tez jest u mnie tak samo ...Mój maz uwielbia jak ja mu gotuje niz jak gotowała mu jego mama:-)

Syla28 Tule Cie ....wiem ze ci ciezko ale mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie lepiej :-(

Also ale ladnie Ci suwaczek mknie do przodu :-)

Kingus nie wierz jak badzo sie Ciesze !!! GRATULUJE :-)

Dobra ja narazie mykam odezwe sie pozniej :-)

Muszę się Wam pochwalić czymś. Dzisiaj pani oddawała sprawdziany i moja siostra miała najwięcej punktów w klasie! Tak się cieszę, bo ten sprawdzian zaczęli pisać od razu jak wróciła po tygodniowej nieobecności do szkoły (po pogrzebie mamy) i bałam się, że może jej gorzej poszło a tu taka niespodzianka!

Carri, mknie ten suwak, ja już się nie mogę doczekać na tego malucha.

reklama
Edytko co tam u Ciebie?

Aga Aj odezwij sie ...... moze sie usmiechniesz do Nas i cos napiszesz?

Pati znalazłam jeszcze jednego dobrego lekarza .... Przypomnij mi jak bedziesz to Ci napisze ....

Koti ...jutro Twój wielki dzien:-)

Anetko,KasiekKm,Wróbelek, Mordoklejko,Szafirek, Alicja, Alla,Pixelko,Gabi,Ola,Marlenko......i wszystkie niewymienione dziewczyny serdecznie pozdrawiam

Do góry