reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

U mnie też tylko wyprawki zostały do zrobienia, ale to juz jak M wróci. Dostałam od kuzynki śliczny obrazek z aniołkami i muszę kupić do niego antyrame i zawieszę w pokoiku!!!!

reklama
Jej po prostu głupio jest bo moja mama dała kasę na remont, moją tajemniczą sprawę i na gazówke, a poza tym daje mi na lekarza itp.

O i mama kupiła mi meble do kuchni jeszcze, śliczne są ale musiałam jedne drzwiczki zareklamować bo były powgniatane

po prostu nie chce zapeszać Zawsze jak się czymś "pochwalę" za wczesnie to mi nie wychodzi Więc jeszcze tylko kilka dni. powim tylko, że to dla mnie bardzo ważne

a to z 13 tygodnia

Załączniki

• S4031739.JPG
    S4031739.JPG
    55,5 KB · Wyświetleń: 42
No to trzymam kciuki .... Wróbelku oby to na czym Ci zalezy ....nastapiło:-)
Syla............coz moge powiedziec ....... SLICZNIE !

reklama
Uciekam z pieskiem na spacer (ale sie rano usmialam jak wyszedl w kagańcu i trząsl łbem i chodzil jak pijany <lol>)

Syła śliczne maleństwo Buziaki dla was

Carri nie będę dziękować

Do góry