reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

to ja taki kawal zapodam... dodam że uwielbiam go opowidac w towarzystwie znajomych mojego M z pracy;-):-p

Jedzie Facet na maxa załadowaną ciężarówką i pech chciał ze zaklinowała mu się pod mostem. Wychodzi ogląda co by tu zrobić żeby ruszyć dalej a w tym czasie zjawia się patrol policji w radiowozie I Policjant z uśmiechem pyta :
- Co zaklinowało się ?
A kierowca cedząc przez zęby:
- Nie ku*** most wiozę tylko się paliwo skończyło!

reklama
dzwonilam wzoraj do profesora i kazal zalozyc opatrunek uciskowy ale nie pomaga
to rozerjsci nie jest duze ale ciągle sie sączy

Iza niestety są takie dni jak dzisiaj że są nerwy. Nie ma tygodnia bez nich.. czasem nawet dnia. Ale ponoć co nas nie zabije..
Trzymam kciuki byś zablysla przed szefostwem

Sylwia wiec jak nie pomaga to jedź do szpitala jak pisałaś że chciałaś.

Anetko dobre.. hihihiihi wiedze że kawałki ruszyły.. mi się nie chce pisać :szok: a znam pare fajnych.

Izunia bo w nas jest sex :baffled::-D i dlatego jestesmy takie fajne
014.gif

a... rozumiem Edytko:-) ale co się odwlecze to nie uciecze :-D

Mirka...:-) dziękuję... u mnie powolutku do przodu... w pon ide do swoeje starej ginki...zobaczymy co wymysli :tak:

a to jeszcze jedne...na rozbawienie naszej Oli :-D

Policjant zatrzymuje furmankę.
- Co tam wieziecie, gospodarzu?!
Chłop myśli: "Wiozę glinę, ale jak powiem że wiozę glinę, to policjant pomyśli, że robię z niego jaja."
- No, gospodarzu, co tam wieziecie?
- Cały wóz policjantów, panie władzo!

ja wiem,wiem i powiem Wam,ze jak wczoraj ogladałam reportaz o dziewczynce bez nogn i rak pomyslałam sobie,ze co tam praca itp i wiem,ze w zyciu co inne wazne no ale co ja zrobie jak to sie udziela no
ja planuje byc tak w maju w Krakowie,tzn jade do Czestochowy do naszgo kolegi aktora,z M oczywiscie;-)i stamtad chcemy zrobic wypad do Krakowa bo moj M nigdy nie był a uwazam,ze kazdy Polak powinien nasz gród zobaczyc:-)

i coś co mnie zawsze powala na kolana... sama nie wiem dlaczego ale uwielbiam ta reklamę:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=D1pyc0rvuos"]YouTube - Okocim mocne strus[/ame] :-D

reklama
i nie wiem czy to widzialyscie... program w stylku "rozmowy w toku" tylko holenderska wersja... temat programu to urazy jakie spowodowali niekompetentni lekarze... program na żywa... prowadzący oczywiscie stracil ciepłą [posadkę... ja płakałam na tym ze smiechu

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=ApLwDTehj_c"]YouTube - Prezenter smieje sie ze swoich gosci[/ame]

Do góry