reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mikuś witam ciężaróweczkę.. może jakieś ostanie fluidki od Ciebie? Bo niepamiętam już kiedy wysyłałaś nam ostatnio. A zapotrzebowanie coraz większe.

Wstałam przed 4... dokładnie 3:30... i myk myk i padam na pysk :-D

reklama
hej
melduje ze wciaz zyje
czuje sie okropnie
rana mi sie rozchodzi i krawi wiec chyba pojedziemy do szpitala bo opatrunek uciskowy ni epomaga
leze i leze i si modle zeby przestalo krawic

akompaniament juz mam Olcia(Izunia) i mogę tańczyć By Cię rozweselić

005.gif

Sylwia.. mocno trzymam kciuki za Was! Jedź.. jedź do szpitala Nic a nic nie bagatelizuj. Będzie dobrze. Wszystkie będziemy trzymać kciuki i modlić się za Ciebie i maleństwo..Buziaczki dla Was..Bądź silna

Edytko, mówisz, masz:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sylwia, lepiej podjedźcie do szpitala, zeby Ci się jakieś zakażenie nie przyplątało!!

Ola nie denerwuj się, trzymam kciuki za rozmowę, aby wszystko poszło po Twojej myśli.
Słodziutka dzięki za pamięć u nas wszystko OK, w czwartek kolejna wizyta kontrolna w poradni. Siedzimy sobie z mała przy komputerze i mówi mi do uszka (oczywiście po swojemu) żebym przekazała buzolki dla wszystkich cioć z BB. Spełniam prośbę
002.gif

Na zrazie bo musimy się zbierać, jedziemy do babci (oczywiście samochodem) bo ja dzisiaj do pracy na drugą zmianę

no i juz mi lepiej!!
Syla fakt trzeba jechac do lekarza,mi sie tak rozchodziło po ciazy pozamacicznej i okazalo sie ,ze to gronkowiec na skórze

iławianka w czwartek oczywiście będziemy trzymać kciuki.. ale będzie dobrze.
Widzę że jazda autem już na stałe wpisała się do Waszego menu dnia! Super tylko się cieszyć. Miłej pracy.. a dziękujemy serdecznie za całuski!!!!!!!!!

reklama
Do góry