reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
cześć dziewczynki,

Slodziutka jedz kochana słodycze jedz, u nas dzis byla wyzerka w pracy, bo przynioslam ciasto z okazji utraty wolnosci :-):-):-) wszystkie, ktore sie wiosennie odchudzaly - wstrzymaly odchudzanie :-) Ja dzis sie dopatrzylam rozstepow na "boczkach" ale bardziej z tylu. Dobrze, ze z tylu, to ich nie widze :-)

ja stawiam kolejkę wieczorną :-)

stresika nie ma, ale jakas glupawka przedslubna mnie dopada. Dzis przypomnialo mi sie ze do sukienki rajstop nie mam, musiala biec do sklepu :-) jutro jakies kwiatki musze sobie wymyslec .... . Moj m sie stresuje ze sie pomyli, ja sie boje ze smiechawka mnie dopadnie i slowa nie wydusze z siebie.

Carri dzieki za fote tego ciacha z kaloryferkiem :-) pokazywalam M i sie smialam ze to prawie taki jak jego :-) ... marzenie ;-)

Czyzby Adrianek po czytaniu forum stwierdzil, ze mu sie niespieszy do takich szalonych ciotek :confused::-)

Gnacie strasznie, ale postaram sie być na bieżąco.
u mnie bez zmian właściwie, dołki mnie nawiedzają i juz sama nie wiem jak z nimi walczyć. Olcia zaczęła nocnikować wreszcie. Przynajmniej stara się dziewczyna, ale trochę mnie to nerwów kosztuje. Zaczynam sobie wmawiać, że beznadziejną mamą jestem bo brak mi czasem cierpliwości i może dlatego Bóg zdecydował, żeby zaprosić aniołka do siebie.
Ale Ty bzdury gadasz. Nie pozwalam :wściekła/y:
To, że czasem nie mamy cierpliwości dla naszych dzieci nie znaczy, że Bóg nam je za karę zabiera. A zo Olcię kciuki trzymam :-)
I cześć Wszystkim bo się nie przywitałam. Jestem 40 stron do tyłu. Nie wiem jak to nadrobię.

reklama
Szafirku sto lat sto lat niech żyje nam. Kochana szczęścia zdrówka, miłosci i wszystkiego co sobie wymarzysz. Buziak urodzinkowy dla Ciebie

Do góry