reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Carri, u mnie w domu też nikt nie pali, jak mają ochotę zapalić, to wychodzą na dwór, a mnie nie interesuje czy jest zimno, czy pada deszcz, jak nałóg jest silniejszy, to niech cierpia
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Wiesz takie palenie na dworzu to samo zdrowie, przynajmniej co drugi wdech jest czystym powietrzem
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
W sumie dzisiaj było ładnie, tylko trochę wiał zimny wiatr, ale to dobrze, bo ja mieszkam na wsi i u nas drogi to jedno wielkie błoto, a tak to trochę osuszyło. Wogóle to mieszkam blisko Gdańska:-)
Witam się wieczornie.
Szafirku, słyszałam o urodzinkach- wszystkiego najlepszego!
Dziś rano byłam prawie na bieżąco z czytaniem, a teraz już taka produkcja, ze jeszcze godzinki mi brakuje na doczytanie.
Ale dam rade.
Jestem już na zwolnieniu L4, na razie do końca marca, ale chyba bede do konca ciąży. Już po terminie miesiączki, kolejne testy pokazywaly coraz mocniejsze II, więc zaczynam wierzyc, ze jestem w ciązy. Tylko cieszyc sie boje jeszcze, w przyszły czwartek mam wizyte, bede miala USG. To bedzie najstraszniejszy dzien dla mnie, nie wiem jak ja to przezyje. Trzymajcie za mnie kciukasy!
Pozdrowienia dla wszystkich dziewczynek (nadal Was nie pamietam,moze kilka nickow, ale za to jeszcze raz wszyskie gorąco pozdrawiam)
Szafirku, słyszałam o urodzinkach- wszystkiego najlepszego!
Dziś rano byłam prawie na bieżąco z czytaniem, a teraz już taka produkcja, ze jeszcze godzinki mi brakuje na doczytanie.
Ale dam rade.
Jestem już na zwolnieniu L4, na razie do końca marca, ale chyba bede do konca ciąży. Już po terminie miesiączki, kolejne testy pokazywaly coraz mocniejsze II, więc zaczynam wierzyc, ze jestem w ciązy. Tylko cieszyc sie boje jeszcze, w przyszły czwartek mam wizyte, bede miala USG. To bedzie najstraszniejszy dzien dla mnie, nie wiem jak ja to przezyje. Trzymajcie za mnie kciukasy!
Pozdrowienia dla wszystkich dziewczynek (nadal Was nie pamietam,moze kilka nickow, ale za to jeszcze raz wszyskie gorąco pozdrawiam)
reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Izunia, już teraz kciuki zaciśnięte, a może jakiś suwaczek sobie wklej, co???:-)Napewno wszystko będzie dobrze, głowa do góry;-):-)