reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kasiu Szafirku:
Z okazji urodzin przesyłam życzenia
Miłości, zdrowia i marzeń spełnienia
Wszystkiego co w życiu ważne i drogie
Wszystkiego co cieszy dzisiaj życzę Tobie

A my nadal 2 w 1, może do przyszłego tygodnia się wypakujemy...kto wie....:-)

Sylwia, cieszę się, ze jesteś już w domciu:-)

Wróbelku, dobrze, ze się odezwałaś, martwiłyśmy się o Ciebie/ Was!!!:-)

Edytko, mam nadzieję, że dzisiaj lepszy humorek???

Ja dzisiaj wyspana, do tego ładna pogoda na dworzu, aż chce się zyc:-D

reklama
Witaj Mikuś. Nio jak wypędzanie Adrianka się zaczęło to lada moment może się zacząć :-D Liczę że zaszczycisz mnie eskiem że zaczynasz rodzić.. (jeśli będziesz mieć do tego głowę :zawstydzona/y:) a później że Adrianek jest już na świecie.

Edytko, będę Was informować, tylko coś nasz synuś uparty i nie chce wyłazić :-) No a dzisiaj taka ładna pogoda, może w końcu posłucha matki....:-D

Wiesz, jakoś tak nie mam. Wszystko jest przygotowane, ja psychcznie też już się nastwiłam, a do tego wczoraj dostałam smska od koleżanki która tam rodziła, ze urodziła w 4 godziny i to bez nacinania i że była super współpraca z położna, więc jestem dobrej mysli:-)

Anetko jutro się wybieramy z M prawdopodobnie do grodu Kraka :sorry2: co dobrego serwujesz? hihihi

o ja :szok: to muszę jakieś specjalne menu przygotowac:-D:-D:-D
;-)

Szafirku dużo zdrówka, radości, spełnienia marzen oraz sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym !!!

laola.gif

35.gif

Mika to świetnie że wszystko masz poukładane i że dobrze się czujecie. To bardzo ważne. Naprawdę ciąża służy Ci.. i już jestem ciekawa kiedy zaczniecie drugą :-p:rofl2:

Edytko, po przeżyciach z początku ciązy to troche się boję szybko zachodzić w drugą, jednak wole troche odczekać, bo raczej nie dałabym sobie rady z maleństwem i ciągłym leżeniem w łózku, teraz to i owszem czuję się świetnie, ale początki jak pamiętasz były straszne.

reklama
heh...Edytko... no to trafiłaś... mam smalczyk robiony przez mojego M... a kucharz z niego wysmienity (muszę przyznac ze lepszy ode mnie:zawstydzona/y:)

Czesc Mirka :-) może Adrianek czeka na pierwszy dzień wiosny :-);-)

Do góry