reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie!

ja nadal 2w1 sie melduje...mały sie zabarykadował i chyba wychodzic nie zamierza mimo moich usilnych prósb zeby na urodziny tatusia czyli 15 marca był juz z nami...

poza tym ok-czuje sie rewelacyjnie-jak nie w ciazy...wczoraj pojechałam z mezem autem do klienta-ja prowadziłam przez jakies 150 km i bylo fajnie...az sie maz dziwił ze mi sie chce

ide poczytac co u was

odezwe sie pewnie jutro

reklama
witam

dziekuje dziewczyny za trzymanie kciukow za malego mam nadzieje ze jutro wypuszcza go ze szpitala
a z prezentu typu"JA" tO sie nie uda bo wredota nadchodzi
Jeszcze dzis poleze i poszukam moze na cos wpadne

muszka milo ze napisalas ...zostan z nami
agusia 537 przytulam wiem ze uda Ci sie wszystko pozalatwiac Ja nie podpisalam zgody na pochowek nie bylabym wstanie

edytko a cio to za dolek wczoraj Cie zlapal...mam nadzieje ze dzisiaj juz go nie ma

Wszystkie dziewczynki goraco pozdrawiam i zycze udanego dnia

Cześć dziewczyny
Ja tylko na chwile wpadłam. Ostatnio mam mało czasu, ale na razie nie moge zdradzić dlaczego Jak mi sie uda to się pochwale.
Wczoraj byałam na wizycie i wszystko jest ok. Miałam dzisiaj jechać na usg, ale niestety nie miałam jak, a za tydzień też nie będę mogła (właśnie przez tą tajemniczą sprawę) wiec umówił mnie na 19-stego!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niestety nie dam rady podczytać zaległości, ale wiem, że jest dużo nowych dziewcZyn i witam je serdecznie.
Pozdrawiam wszystkie trzymajcie się Mordoklejko życzę lekkiego i szybkiego porodu!!!!!!!!!!

Hej,witam z wyrka.Nadal 2w1 i nadal mężatka;-)
Dziękuję za wszystkie miłe słowa.
Sylwia,cieszę się,że ok.
Pozdrawiam wszystkich,trochę poczytałam,ale nie wszystko.Piszecie dużo.poodpisywać nie dam rady,ręka mi zdrętwiała,a dziecko chce bajkę na kompie.
Buziaki dla wszytskich bez wyjątku:tak:

Szafirku (Kasieńko)Stooo lat! Stooooo lat! Niech żyje.. żyje NAM!!Niech JEJ gwiazdka pomyślności NIGDYYYY nie zaaagaśnie.. nigdy nie zagaśnie jak się z NAMI nie napije.. niech się pod stół skryje :-D:rofl2::tak::-)

Szafirku wszystkiego co najlepsze i najwspanialsze. Spełnienia marzeń tych dużych i tych maleńkich skrywanych gdzieś nieśmiało na dnie Twojego serduszka. A przede wszystkim uśmiechu na twarzy i uporu w dażeniu do upragnionego celu!

reklama
Dziewczynki witam się dzisiaj.
Dziś nowy dzień i nowe siły :dry:
Dziękuje za słowa wspracia.

Muszkaa witaj wśród nas - Aniołkowych mam. Dla Twego Aniołka zapalam (*) Naprawdę pomogłas i możesz jeszcze nie jednej z nas pomoc. Więc zostań z Nami. Zobaczysz jaka to jest wspaniała terapia grupowa. Bo nikt kto nie przeżył tej tragedi nie zrozumie Cię tak jak my..

Kusicielko wszystkie pomagacie. Dziękuje.

Marzenko podpisuję się pod słowami mojej imienniczki. Dla niego Ty jesteś prezentem.. więc wystrzałowe ciuszki.. i może wkońcu oderwiesz Go od tego kompa... (a że staranka wiec dwie pieczenie za jednym razem:happy:)Mówisz że wredota.. wrr doczytałam. Nio to wystrzałowe ciuszki mogą być.. ale nici z bzy bzy :zawstydzona/y::-D
Kiedy wyniki chrześniaka?

Iza(Olcia) ostatnio tutaj spokojnie. Nio ale nie zawsze niestety choćbyśmy chciały jest czas na BB...

Edytko cieszę się ze wróciłaś do nas. Powiedz mi Ty na stałe wyjechałaś z kraju? Czy myślisz o powrocie?
Jak Twe zdrowie bo ostatnio jak opuszczałaś formu chorowałaś na zatoki a ja umierałam z niepokoju ze coś złego sie stało..:zawstydzona/y:

Anetko jutro się wybieramy z M prawdopodobnie do grodu Kraka :sorry2: co dobrego serwujesz? hihihi

Madziu(Modroklejko) mówisz że jeszcze dwupak Ci służy? To wspaniale.. a do 15 jeszcze wieleeeee się moze zmienić.. A zaczeliście wypędzanie maluszka?

Wróbelku dobrze że napisałas bo już naprawdę zaczynałyśmy się martwić o Was.. Ależ Ty tajemnicza się zrobiłas.. :szok::-D WIęc pomyślnego załatwiania spraw. Super że u Was wsio OKI. I czekamy na zdjecie z usg 19..

Gabi witaski miłe.I jak "chodzenie"? Sprawnie Ci wychodzi?

Dlaczegotak nie pogratulowałam Wam odstawienia cycusia w nocy:rofl2: więc czynię to tu i teraz.. GRATULATKI :-D

Do góry