reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

also witaski
to supcio ze mozesz pomoc siostrze z anglika U mnie syn uczy mame ale cos slabiutko mi to wchodzi...hehe

a Ty chodzisz do maciejewskiego na NFZ czy prywatnie?

reklama
Marlenka, chodzę prywatnie, on chyba tylko prywatnie przyjmuje, ale mimo to ciężko się do niego dostać. Chociaż teraz zmienili system rejestracji i jest troszkę lepiej.

No moja siostra jest dopiero w pierwszej klasie więc na razie to powtarzamy słówka i pytania w stylu "jak masz na imię?", "ile masz lat?" itp. Ale tata się nigdy nie uczył więc choćby chciał to nawet nie wie jak się czyta po angielsku.

Kurde dalej dzwonię i nic.

dzieki also bo cos mi switalo ze przyjmuje na NFZ w przychodni u zrodla marii na karwinach a prywatnie to zapewne na fikakowie ? bo cos czytalam ...a jak wydlada sprawa cenowa? czy w cenie jest usg

Cześć babki.
Nie przebiję się przez Wasze posty.
Mam nadzieję,że przeważają dobre wieści.
wiecie może jak tam Sylwia?
Also,dobra siostra z Ciebie,choc mi serce ściska jak sobie pomyślę,że Twoja siostrzyczka taka mała:zawstydzona/y: Dobrze,że ma Ciebie.
Buziaki z wyrka dla wszystkich.Na razie.

Marlenka, ja płacę 130 zł za wizytę razem z usg. Tyle podobno płacą ciężarne, a jak wcześniej chodziłam to płaciłam mniej więcej tak samo, nie wiem czy teraz coś się zmieniło w tej kwestii.

Ach Gabi, mi też serce pęka, ale cholera nie mam na to wpływu. Ona i tak jest taka mądra i dzielna i na wyraz opiekuńcza jak na swój wiek. Dba o mnie, że szok, nie pozwala mi się schylać, nic dźwigać, dopytuje się o dzidzie i jeszcze swoimi spostrzeżeniami się dzieli co będę musiała robić przy maluszku itp.

a dziekuje ...cos ostatnie 2 3 cykle bola mnie jajniki i plecy ale mialam niedawno usg i niby wszystko ok synek w szkole

gabi jenciu jaki piekny masz ten suwaczek to juz 35 tydz kiedy masz wizyte u gina?

reklama
also wiec cena ok
a siostre masz bardzo kochana...bedzie wspaniala mala ciocia Dzieci sa bardzo madre jak na swoj wiek i czesciej niz dorosli sa wsparciem i pocieszeniem Moj synek jak widzi mame smutna ...pyta czy mi nie posprzatac zrobic kawke itd jest taki czuly i kochany

Do góry