reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzień dobry :-)

Goska40ja bardzo mi przykro, że doświadczyłaś straty.

Aga_irlandia piękny brzusio.

Alicja zmieniłaś avatarek i poznałam Cię po suwaczkach ;-);-)

Kinguś nie przejmuj się za bardzo mdłościami ja miałam krótko na początku póżniej zniknęły a powróciły dopiero pod koniec 8 miesiąca ze zdwojoną siłą bo zgaga i inne sprawy a w efekcie mam zdrową córcię. Będzie dobrze.
Nawet nie wiesz jak mnie podniosłaś na duchu :tak: Dziękuje.

Jeszcze kilka dni.. i na usg zobaczysz swoją fasolinkę..!!
Nie mogę się już doczekać ale boję się strasznie. Ale ten strach to chyba będzie mi już towarzyszył do końca ;-)Buziaczek

Co sadzicie o tej kiecce....?
Mi też ta pierwsza się podoba :tak::tak:
Ślicznie wyglądałaś :-D:-D

Dzwonilam do Syli jest bardzo słaba rozmawialm z nia chwilke zeby jej nie meczyc mowi ze dostała kroplówki i skurcze ustały , że widziala dzis dzidzie na USG i jest ok tylk ze ja wszystko boli
Biedactwo, niech szybko do Nas wraca. Ściskam mocno

Bo ja zrobilam sie strasznie dziwna.... nie poznaje siebie....
Musi minąć trochę czasu zanim wrócimy do normy.

Dzisiaj zrobiłam teścik i wyszły II kreseczki. Proszę trzymajcie kciuki - oby do 13 marca wtedy mam wizytę w poradni leczenia niepłodności.
Gratuluję z całego serduszka. Wspaniale:-):-). Trzymam mocno kciuki:tak::tak::tak:

reklama
czesc dziewczynki. kurcze dzis dalszy ciag szukania butow na slub :baffled: jakas marudna jestem, nic mi sie nie podoba, chyba na boso pojde :baffled:
wczoraj moj m zaczal mnie dopytywac kiedy najwczesniej bedziemy mogli o dzidziusie sie starac. Pierwszy raz cos wspomnial na ten temat, wczesniej chyba sie bal. Jakos ucieszylo mnie to jego pytanie :-)
no nic uciekam na dalsza wedrowke po sklepach.

pozdrawiam niedzielnie :-)

Kingus witaj :-) Dziekuje ....za komplement :zawstydzona/y:
Co tam u Ciebie jak sie czujesz?

Koti oj...To chyba szczesliwa jestes ,ze Twój maz takie pytanie skierowal do Ciebie?;-) A co do butków wierze ze napewno boso nie pojdziesz

Gosiu tule Cie.... Trzymaj sie i badz dzielna !!!!:happy: Zobaczysz ze i do Ciebie słonko sie usmiechnie:happy:

Jezyk pieknych masz chłopców ....ehhhh Cudownie wygladaja:-)

Magdalenko GRATULUJE ....no i trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marlenko,Selenko ,Mirko,Aga Irl,Aga Aj ,Edytko, i pozostale dziewczynki serdecznie pozdrawiam i zycze milej niedzieli Slonka , ćwierkajacych wrobelków i...miłosci ;-)

Witam się z Wami niedzielnie po pracy. Teraz ja mam weekend a Wy pracujcie :-p:zawstydzona/y:

Magdalenko GRATULATKI WIELKIE! SUPER! i czekamy razem z Wami z niecierpliwością na wizytę w poradni niepłodności. Teraz musi się udac. Cieszę się z całego serca.

Beatko kochana cieszę się że wziełaś sobie me słowa do serduszka.. teraz masz dwa... więc weź sobie te słowa podwójnie do serca :-D:tak::rofl2:

Szafirku(Kasiu) kochana nic się nie stało;-):tak: Buziak .. i 5 marca mówisz Mika urodzi?:-D:rofl2: Więc czekamy na Adrianka ...5 marze ładna data:-D

Andzi... cieszę się że powymądrzałaś się NAM. Nie wiem jak pozostałe dziewczynki ale ja bardzo lubię jak się mądrzysz :-p:-D Więc proszę częściej.

Angelko(Asiu) amibitny plan masz. I do tego konkretny. Niech się spełni w całości. Tego Ci życze. A co do Twojego D... będzie dobrze tylko musisz stanąć na nogi... a ON powinien być przy Tobie i Cię wspierać... bo to przecież dopiero poczatek Waszej wspólnej drogi.

Jezyk tak się cieszę że napisałaś. Uwierzę Ci że brak Ci czasu. Ale WIEM że TY super MAMA dasz sobie świetnie radę z 3 chłopami w domu.. a potem będziesz pomagać Kasi(kasiek) jak sobie radzić...
Trzymajcie się zdrowo.

Haniu nocna ani mi TAK NIE MYŚL A CO DOPIERO MÓW! Wszystkie napewno bardzo Cię lubimy (Ciebie nie da się nie lubieć) tylko sama popatrz na porę Twych odwiedzin..czy dla wszystkich nas jest do przeskoczenia? Wszystkie grzeczne dziewczynki o tej porze juz śpią :szok::-D:rofl2:
Pisz.. a my jesteśmy to dla NAS!

Koti(Majka) nio super rozmowa z M..... baaa z przyszłym M :-p
Życze kupna wspaniałych butków... żeby pasowały jak ulał na nożkę kopciuszka.

Bananiaro-Lodziaro :-D:rofl2: najważniejsze że wziełaś się za siebie i stanełas na nogi i że zrobiłaś podstawowe badania! Super .. teraz zbijesz tarczycę...(tylko nie za mocno żeby nie bolało;-)) a potem do dzieła!!!

Mikuś udanej imprezki a o niech Adrainek grzecznie siedzi do 5 marca :-D:rofl2:

Gosiu - tak przekonasz się jeszcze nie raz że tutaj są wspaniałe kobiety! A teraz jesteś jedną z NAS!

Agatko a Ty się nie chowaj tylko pisz :wściekła/y::angry::-D

Izunia(Carri) a co tam u Ciebie? Jak oglądanie wczoraj TV? Udane?Dzisiaj jakie plany?

Zdechlunku jak się dzisiaj czujecie? Jak tam Sylwia wiesz coś wiećej o niej i maluszku?

Karolcia jak pracowity weekend masz?Kiedy ma przyjść @?

Póki co zmyka kochane. Zmęczona jestem idę się odświeżyć pod prysznicem a potem do kościółka!

Buziam wszystkie i kazdą z osobna

paaaaaaaa

Wszystkie nie wymienione maja jeszcze gratis uściski :rofl2::-D

Marzenko w ten szczególny dzień.. dla Ciebie dzień wspomnień. Jestem z Tobą i możesz na mnie liczyć.
Dla Waszych małych skarbków zapalam (*)(*)
Trzymaj się..

Buziaczki

reklama
Do góry