reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gratuluję Magdalenko38.
Jejku jakbym chciała już zacząć staranka. Wizyta u gina 12 marca. Bedzie wynik badania hist.pat. Zobaczymy co powie.
Eh im dalej od tego strasznego dnia tym gorzej z moja psychiką. Wczoraj byłam na pobraniu krwi i oczywiście napatoczyły się "brzuchatki". Nie jestem w stanie się opanować jak widzę ciężarne i od razu chce mi się płakać. Siedziałam ze spuszczoną głową bo oczy miałam pełne łez.
Wszędzie widzę kobiety w ciąży i maleńkie dzieci. Od kilku dni co noc śni mi się moja dzidzia albo wizyta u ginekologa albo szpital.
Myślałam że już jest ok ale teraz jest gorzej niż było.
Dzisiaj Moje Maleństwo miałoby już 15 tygodni.

reklama
Goska40ja, jeszcze nie miałam przyjemności, więc sie przywitam. Przeczytałam Twoja smutną historie, cieszę się,że Agi28 Cie tu skierowała. Naprawdę trafiają tu same fajne dziewczyny:-)
Wiem co czujesz, na pocieszenie moge napisać,że w czerwcu zeszłego roku nie wierzyłam,że jeszcze się uda i będzie dobrze, a jednak.. dziękuję za to Bogu. A tym dziewczynom z forum za każde dobre słowo, za każdą chwilę wsparcia.

Witaski malutka80.

Witam Was:-)

Dzisiaj zrobiłam teścik i wyszły II kreseczki. Proszę trzymajcie kciuki - oby do 13 marca wtedy mam wizytę w poradni leczenia niepłodności. Nie chcę iść do zwykłego gina - jak się nic nie będzie działo oczywiście. Wiem, ze oprócz duphastonu i euthyroxu nie da mi nic ani gin ani endo. Nie chcę się nastawiać ani pozytywnie ani negatywnie... Zobaczymy co z tego wyjdzie...

Magdalenko bede sie modliła za twoja kruszynke bedzie wszystko dobrze trzeba wiezyc i byc dobrej mysli to słoneczko któro swieci dzisiaj tak mocno umnie w zamosciu to swieci dla ciebie głowa do góry GRATULACJE

Cześć dziewczyny.
U nas czas jakoś szybko płynie i brakuje mi go dosłownie na wszystko ale dajemy radę najgorzej jak Piotrek musi iść do pracy to wtedy jakoś tak smutno w domku. Cyprianek rośnie zdrowo a kacperek pomaga w opiece nad braciszkiem. pozdrawiam was wszystkie i czekam na nowe dzieciaczki buziaki wielkie

Magdalenko38, ale dobrze byłoby sprawdzić TSH i ft4, potrafia się szybko zmienić. Ja kontroluję co dwa tygodnie. I na początku ciąży brałam 87,5 a dziś już 175. Mam zmienianą dawkę średnio co dwa tygodnie. I koniecznie duphaston,z początku dwie brałam, około 15 tygodnia 1 , a teraz juz nie biorę. Wiem jjakie są Twoje mysli, ale wierzę,że Ci się uda.

Goska40ja, jeszcze nie miałam przyjemności, więc sie przywitam. Przeczytałam Twoja smutną historie, cieszę się,że Agi28 Cie tu skierowała. Naprawdę trafiają tu same fajne dziewczyny:-)
Wiem co czujesz, na pocieszenie moge napisać,że w czerwcu zeszłego roku nie wierzyłam,że jeszcze się uda i będzie dobrze, a jednak.. dziękuję za to Bogu. A tym dziewczynom z forum za każde dobre słowo, za każdą chwilę wsparcia.

Witaski malutka80.

dzieki tak masz racje sa wspaniałe dziewczyny wiesz ja tez sie nie poddam tez bede prubowac tylko nie teraz musze sie wziac za siebie i pozbierac sie niewiem czy potrafie ale bede sie starac DZIEKUJE WSZYSTKIM DZIEWCZYNOM ZA CIEPŁE SŁOWA i bede sie modliła za dziewczyny które maja fasolki i za te kture staraja sie o fasolke

Selenko - jutro się wybieram na badanko. TSH i fT4 zrobię na pewno. Duphaston też biorę 2 dziennie. miałam 62,5 euthyrox ale zwiększyłam od dzisiaj dawkę na 75 - na pewno nie zaszkodzi. Biorę jeszcze siofor - na cukier- a tu zdania są podzielone moja endo uważa że do 12 tygodnio brać a gin, że albo siofor albo ciąża. Poczytałam na necie że wsród ginów też są różne opinie:baffled: Ja biorę. Zobaczywymy co wyjdzie.

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Napisałam długaśnego posta, starałam się o każdej pamiętać,coś nadusiłam i skasowałam całego a odzyskać go nie umiem.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie mam siły pisać od nowa. przytulam Wszystkie choć jak zwykle nikogo nie ma. Już się boję, że się przede mną chowacie :-:)-:)-(

witam cie haniu my sie jeszcze nie znamy jestem tutaj nowa dotej pory byłam w pazdziernikach teraz trafiłam do was niestety serce mi peka ale tutaj jest bardzo miło wszystkie dziewczyny sa tak miłe ze od wczoraj jest mi lzej troche na duszy

znikam na troche potem zajze dowas jeszcze słabo sie czuje troche odpoczne ale juz dochodze do siebie jes coraz lepiej dzieki i papatk

reklama
Gośka też cię serdecznie witam na forum:tak:,powolutku wszystko sie unormuje i znowu będziecie mogli postarać sie o maluszka.

Magdalenka gratuluje,na pewno wszystko będzie dobrze,trzymam kciuki:tak:

Jeżyk cudownych masz chłopców:tak:

Hanka jak już pięknie napisały dziewczyny tu nikt się przed nikim nie chowa,ja też często trafiam jak innych nie ma,pisz,pisz i bądz z nami:tak:

Do góry